- Crouch ikke til salgs

Benítez er lei av ryktene om Crouch' fremtid. Manageren vil beholde ham. Beardsley og Souness i ”Hall of Fame”. Sammy Lee og Frank McParland ferdig i Bolton.

Rafael Benítez håper å gjøre slutt på spekulasjonene om at Peter Crouch kan være på vei bort fra klubben når overgangsvinduet åpnes i januar. Angriperen har blant annet vært linket til Manchester City.
- Folk har snakket om Peter Crouch i to måneder, men han er vår spiller og vi ønsker ikke å selge ham.  Han er en hyggelig gutt, en god proff, sier Benítez til Liverpool Echo.

- Det er klart at med fire spisser så er det større konkurranse om plassene, men jeg har ingen problemer fordi Crouch er en god spiller.

To nye i "Hall of Fame"
Peter Beardsley og Graeme Souness har blitt innlemmet i National Football Museums "Hall of Fame". Også Dennis Bergkamp, Glenn Hoddle og Nobby Stiles har kommet med i år. Et panel bestående av Sir Alex Ferguson, Jimmy Greaves, Gary Lineker, Alan Shearer, Mark Lawrenson og Gordon Taylor har stått for utvelgelsen. Spillerne vil bli tildelt prisen på en årlig seremoni som avholdes på Old Trafford 15.november. "Hall of Fame" er inne i sitt sjette år, og fra tidligere har Liverpool-legendene Kevin Keegan, Roger Hunt, John Barnes, Kenny Dalglish, Alan Hansen og Ian Rush mottatt den prestisjetunge utmerkelsen.

Slutt for Lee og McParland i Bolton
Bolton og Sammy Lee har bestemt seg for å skille lag. Den tidligere Liverpool-spilleren Sammy Lee tok managerjobben på Reebok Stadium etter Sam Allardyce i sommer. Bolton har kun sanket fem poeng på ni kamper. Kun målforskjellen skiller dem fra jumboplassen. Også generalmanager Frank McParland har forlatt Bolton. McParland kom til Bolton i sommer fra jobben som sjefsspeider Liverpool FC.
- Dette har vært en vanskelig beslutning for alle parter, men vi kom til enighet at tiden var inne. Sammy har spilt en viktig rolle i klubbens nyere historie. Vi ønsker Sammy og Frank alt godt for fremtiden, uttaler formann Phil Gartside til klubbens offisielle nettsted, www.bwfc.co.uk.