- Den beste manageren jeg har hatt

Dirk Kuyt mener at Rafael Benitez er den beste manageren han har hatt. Nå håper nederlenderen å finne veien til nettmaskene mot Marseille i kveld.

Tidligere i dag gikk Fernando Torres ut i pressen og sa at Liverpool ikke måtte finne på å kvitte seg med Rafael Benitez, uansett utfall av kveldens kamp mot Marseille. Nå følger spisskollega Dirk Kuyt opp med en ny støtteerklæring til manageren.

- Jeg tror alle har lest litt i avisene, men nå fokuserer vi kun på kampen. Jeg synes Rafa gjør en god jobb. Han er den beste manageren jeg noen gang har hatt. Han er virkelig god, både taktisk og til å lede treningene. Jeg lærer noe av ham hver dag, uttaler nederlenderen til Setanta Sports.

De fleste spår at Kuyt og Torres vil starte sammen på topp for Liverpool i kveld, og nederlenderen håper nå å finne tilbake til scoringsformen.

- Scoringene vil komme. Jeg er sikker på at jeg vil begynne å score mål snart. Selvtilliten er inntakt, og jeg har støtte fra min manager, og for meg er dette det viktigste.

- Det er alltid vanskelig når du ikke får spille hver kamp, men det er opp til manageren, og han har fire veldig gode spisser å velge mellom. Forhåpentligvis vil valget falle på meg ofte i tiden som kommer.

- Vi spissene har blitt en sammensveiset gjeng, og vi vet at kun to av oss kan spille samtidig. Vi prøver å hjelpe hverandre. Hver enkelt har sine spesielle kvaliteter og styrker.