- Det har vært en god uke

Rafa Benítez glad etter seier mot Sheffield United. Fornøyd med debutant. Reina sto over pågrunn av fødsel. Nesebrudd for Crouch Hammill tror han har godt av låneoppholdet.

Liverpool-sjef Rafael Benítez var etter ettermiddagens kamp en fornøyd mann. Etter kampen i Barcelona gjorde han hele syv forandringer på laget, og synes de som fikk sin sjanse tok godt vare på den.

- Det har vært en god uke for klubben, og vi er alle veldig glade. Å spille i en kamp som denne vil alltid være vanskelig etter en tøff Champions League-kamp - men spillerne gjorde en veldig god jobb.

- Vi visste at vi måtte være tolmodige i dag, og være hurtige i pasningsspillet. Jeg fortalte spillerne at det kanskje måtte en et frispark eller et straffespark til for at vi skulle score. Robbie Fowler gjorde jobben sin, og jeg synes han er en av de beste straffetakerne i ligaen.

Benítez var også fornøyd med sin debutant, Javier Mascherano.

- Mascherano spilte veldig bra. Han hadde noen problemer i starten, men spilte seg stort opp og viste sine kvaliteter.

Pepe Reina var ikke involvert i dag, fordi han hadde vært oppe hele natten med sin høygravide kone som har termin denne uka.

Nesebrudd for Crouchy
Peter Crouch fikk en støvel i ansiktet i den første straffesituasjonen, og måtte gi seg tidlig i dagens kamp. Spissen blødde kraftig, og ble båret ut på båre.

- Crouch har brukket nesa, og måtte sy. Men det er ikke alvorlig. Det står bra til med han, og jeg pratet med ham etter kampen, sa Benítez etter kampen.

Hammill tror han har hatt godt av låneoppholdet
Adam Hammill er for tiden utlånt til skotske Dunfermline Athletic. Den unge scouseren har blitt hyllet for sitt spill etter sin ankomst, og tror selv han har hatt godt av låneoppholdet.

- Tidligere var jeg omtalt som å være en spiller som ville gjøre noe bra, så følge opp med å gjøre noe dårlig. Etter jeg kom opp her har jeg arbeidet med å være flinkere å jobbe for laget, og ikke bare for meg selv. Jeg har blitt en lagspiller, og er ikke overrasket over det. Jeg visste jeg hadde det i meg. I Liverpool var det kanskje slik at jeg prøvte på den ekstra involveringen for meg selv for å bli lagt merke til.

Adam vil helst ikke høre all skryten han mottar for sitt spill.

- Jeg prøver å ikke høre på hva folk sier om meg. Om du har en slik egoistisk innstilling er sjansen stor for å feile. Liverpool er en enorm klubb, både på og utenfor banen. Du må respektere det, både med hvordan du oppfører deg, hva du spiser, og du må bare gjøre de korrekte tingene. Det kreves at du er på topp både fysisk og psykisk.

- Jeg vokste opp med Liverpool. Min far har vist meg uendelig med videoer fra gamledager, og John Barnes var nok kanskje min første helt. Etter det har det vært mange. Steve McManaman, Michael Owen, Fowler, og nå Gerrard.

Adam Hammill har 2 år igjen av sin kontrakt med Liverpool, og er utlånt ut denne sesongen.