- Det viktigste er å lære

Ryan Babel og Liverpool i ny pre-season kamp i dag mot Auxerre. Reservelaget spiller mot Peterborough.

Vil helst spille i angrep
Liverpools supportere fikk noen små glimt av Ryan Babel på tirsdag mot Werder Bremen. I dag vil trolig nederlenderen spille minst en omgang når man møter Auxerre i Fribourg. Kampen vil være en avslutning på treningsleiren i Sveits, før man reiser til Hong Kong. Babel sier at han helst vil spille i angrepet, men at det viktigste nå er at han kan lære mer i en ny klubb med nye omgivelser.

- Jeg har tidligere sagt at jeg foretrekker å være angriper, og en kunne se på tirsdag at det er stor kamp mot spissplassene her i Liverpool, sier Babel til Daily Post. - I en toppklubb vil det imidlertid alltid være kamp om plassene, slik var det også i Ajax og det er ikke noe som bekymrer meg.

- Mitt mål for denne sesongen er først og fremst å fortsette å lære, om England og Premier League, og hvordan man spiller her.

- Jeg vet at det vil bli vanskelig og at det tar tid å etablere seg, men jeg mener jeg har kvalitet nok til å greie å raskt vise hva jeg kan gjøre.

- Jeg er fortsatt bare 20 år og vil forhåpentligvis bli bedre. Sammen med spillere som Steven Gerrard og Fernando Torres vil det være umulig å ikke utvikle seg. Det er en av årsakene til at jeg kom til Liverpool, at det er mange erfarne spillere som jeg vil lære ved å spille sammen med.

- I den første kampen ble jeg fort sliten da jeg ikke har fått trent så mye den siste måneden, men jeg har masse tid å komme i form på.

Avspark for Auxerre v Liverpool er kl 15.00, og vi følger kampen her på liverpool.no. Skal du få lagoppstillinger og alle høydepunktene til din mobiltelefon, send tekstmeldingen LFC LIVE START til 2180.


Reservene til Peterborough
Et Liverpool XI, som i praksis er reservelaget, spiller i morgen treningskamp mot Peterborough. Det er en testimonial kamp for hjemmelagets Mark Tyler. Det opplyses om at over 7000 billetter allerede er solgt til kampen på London Road.

Liverpools tropp: David Martin, Martin Hansen, Stephen Darby, Robbie Threlfall, Jack Hobbs, Miki Roque, Ronald Huth, Martin Kelly, Daniel Ayala, Ray Putterill, Jay Spearing, Ryan Flynn, Nabil El Zhar, Ryan Crowther, Besian Idrizaj, Jordi Brouwer, Craig Lindfield, Krizstian Nemeth, Andreas Simon, Daniel Pachecho.