- Dette er hjerteskjærende

Steven Gerrard var en slagen mann etter det noe ufortjente tapet mot Milan i Champions League-finalen, og mener tapet er tungt å svelge, samtidig som han retter blikket mot fremtiden.

Steven Gerrard måtte gå skuffet av banen etter kveldens sure tap for AC Milan på Olympiastadion i Aten. Kapteinen, som for under to år siden løftet det digre trofeet i Istanbul, fikk nå uheldigvis føle hvordan det var å tape en Mesterliga-finale, noe han for øyeblikket mente var tungt å svelge.

Dirk Kuyt scoret et mål for de røde helt på tampen, forøvrig hans første i Champions League, men det totalt unødvendige målet Liverpool slapp inn noen minutter i forveien førte til at det ble mer et trøstemål istedenfor en utligning.

- Man må bare vende det andre kinnet til, og komme over hendelsen. Deretter er det bare å gå videre og manne seg opp, men akkurat nå er dette hjerteskjærende.

- Jeg mener vi startet kampen bra, og vi hadde den kontrollen på kampen vi ønsket. Det skal uansett sies at når vi har denne kontrollen så mi vi greie å score. Milan fikk det første målet, hvilket var et noe heldig et, men det var et stort løft for dem.

- Vi ga alt i kveld, men det er bare å konstanere at det ikke var vår kveld. Denne følelsen er den totalt motsatte av hva vi følte etter det som hendte i Istanbul i 2005, avslutter kapteinen.