- Dommeren håndterte ikke presset

Steven Gerrard var forståelig nok skuffet etter at Rob Styles tildelte Chelsea et helt håpløst straffespark, som gjorde at de røde tapte to poeng. Styles påstår han kun delte ut ett gult til Essien.

SkySports ekspertkommentator Andy Gray oppsummerte det ganske greit med sin kommentar "one of the most ridiculous decisions I've ever seen". For det var virkelig en håpløs dommeravgjørelse. Florent Malouda hopper inn i Steve Finnan, mest sannsynlig for å hoppe over ballen så den kunne gå til en umarkert Didier Drogba. Rob Styles peker på ellevemeteren, og Frank Lampard setter ballen motsatt for Pepe Reina. Senere gir han Michael Essien hans andre gule kort, men viser ikke ut Chelseas høyreback for dagen.

- Jeg vil ikke si for mye, for da havner jeg i trøbbel - men dommeren hadde ingen god dag på jobb, sa kapteinen etter kampen.

- Om det var fordi Chelsea-spillerne maste på ham og at han til slutt ga etter vet jeg ikke... Det var aldri en straffe, og jeg håper han kommer ut og beklager seg. Som spillere beklager vi oss etter tabber, og jeg håper han gjør det samme.

- Det var mye positivt å ta med seg fra kampen, og jeg føler vi viste at vi kan utfordre i serien i år. Målet var glimrende! Jeg klarte å spille gjennom Fernando, og han viste klasse da han avsluttet. Gjerne mer av det, Fernando!

Gerrard fortalte han skal på røntgen i morgen, for å ta en avgjørelse om han er klar for å spille landskamp i midtuka.

Rob Styles påstår at kun Terry fikk gult
Ifølge Phil Dowd, som var dagens fjerdedommer, forklarte Rob Styles seg med at det kun var John Terry han ga gult kort i frisparksituasjonen etter 74 minutter - da det var tydelig at han ga Michael Essien hans andre gule for dagen en god stund etter at han hadde vist Terry kortet. Essien fikk kampens første gule kort da han klippet ned Alvaro Arbeloa i første omgang, og det var helt tydelig at han fikk sitt andre da han sto foran ballen sammen med Tal Ben-Haim (som også hadde gult fra før) etter en merkelig situasjon der Liverpool ble tildelt frispark. Ghaneseren skulle dermed ha blitt sendt i dusjen, men av en eller annen uforståelig grunn ble han igjen på banen. Styles prøver helt klart nå å redde sitt eget skinn ved å hevde at kun Terry fikk gult kort i situasjonen.

Nye draktnummer
I følge kampprogrammet mot Chelsea har fire spillere nå blitt tildelt nye draktnummer:
34. Jay Spearing
35. Ray Putterill
36. Ryan Flynn
41. Besian Idrizaj