- Dommerne er ute etter meg

Peter Crouch mener dommerne er ute etter ham, spesielt i Champions League og i landskamper. Utlånsspillere fikk masse spilletid. Tap for U18-laget. Seier og tap for CL-motstandere.

Crouch kjemper mot urettferdige dommere
Peter Crouch er kanskje den av Liverpools angripere som har vært det største offeret for Rafael Benitez sin rotasjonspolitikk. Men Peter kjører også en annen kamp i sin profesjonelle fotballkarriere, nemlig det faktum at den høyreiste spilleren er offer for dommere som blåser i tide og utide. Den pensjonerte dommer Graham Poll, innrømmer at Crouch er et mål for dommerne.

- Jeg har sett hva Poll har sagt. Jeg føler alltid at jeg blir straffet uansett om jeg spiller for Liverpool i Europa eller om jeg spiller for England. Dommerne tolererer bare mindre og mindre den måten jeg spiller på, sier Crouch til Sunday Express.

26-åringen sier at han i Premier League kan spille slik han pleier.

- Når jeg vet det jeg vet nå, så må jeg tilpasse meg mer i Champions League og i landskampene også. Skifter jeg for mye på spillestilen min, frykter jeg at det går ut over effektiviteten min. Men jeg får bare satse på å bli bedre.

På spørsmål om det plager ham å ikke være fast på klubblaget, såer sier Crouch at han gjerne vil spille hver gang.

- Jeg må bare respektere managerens valg og rotasjonspolitikken hans. Jeg kan dra et annet sted og spille hver uke. Men dette vil jeg ikke nå. Jeg vil bli i Liverpool og kjempe for trofeer. Jeg tror ingenting vil kompensere for det, sier Crouch.

Utlånsspillere med spilletid
Liverpools utlånsspillere fikk spilletid i gårsdagens kamper. Godwin Anthi spilte hele kampen da Hartlepool vant 4-2 over Leyton Orient. Paul Anderson ble byttet ut etter 66 minutter da Swansea tapte 0-2 for Leeds.

Adam Hammill spilte hele kampen da Southampton tapte 2-3 for Barnsley. Lee Peltier spilte hele kampen da Yeovil slo Brighton 2-1. James Smith spilte hele kampen da Stockport vant 2-1 over Wrexham. Jimmy Ryan spilte ikke da Shrewsbury spilte 1-1 mot Wycombe. Besian Idrizaj spilte fire minutter da Crystal Palace spilte 2-2 mot Sheffield United. Anthony Le Tallec ble byttet ut i det 69. minutt da Le Mans slo Strasbourg 1-0. Scott Carson og Aston Villa spiller mot Everton, Danny Guthrie og Bolton møter Tottenham, Miki Roque i Xerez og Nikolay Mihaylov i Twente Enschede spiller i dag. Og vi kan også ta med Robbie Fowler som nettet to ganger for Cardiff i 2-2-kampen mot Preston North End.

Tap for U18
Liverpools U18-lag tapte i går 2-4 for Middlesbrough. Marvin Pourie scoret begge Liverpools mål. LFC ledet 2-1 ved pause, men Boro kom tilbake og scoret tre mål i andre omgang. U16-laget vant 3-1. Her varAdam Pepper lagets store spiller.

Seier og tap for CL-motstandere
To av Liverpools tre Champions League-motstandere var i aksjon i går. Besiktas vant 3-2 over Denizilspor og Marseille tapte 0-2 for Auxerre i henholdsvis den tyrkiske og franske ligaen i går. Porto spiller senere i dag.