- En av mine største kamper i karrieren

Steven Gerrard ser frem til møtet med Kroatia på onsdag. Peter Crouch stolt av sin innsats på det engelske landslaget. Riise slet med å holde tårene tilbake. Intet bud på Martinez.

Israel beseiret Russland, og derfor kan England klare seg med uavgjort mot Kroatia på onsdag for å nå EM-sluttspillet. Steven Gerrard mener dette vil være en av hans viktigste kamper i karrieren.
- Helt siden Russland-kampen har det vært vanskelig å være Englandspiller og være i en situasjon som er utenfor vår kontroll hvor vi må stole på andre. Det er ikke en situasjon vi liker å være i og ikke en situasjon vi burde ha vært i.

- Nå har vi fått en ny mulighet. Den erfaringen bør motivere hver eneste spiller. Enhver spillers prestasjon bør vise at vi har vært heldige som har fått enda en mulighet, og vi må ta vare på den. Hvis vi ikke kommer til EM, vil det være frustrerende.

- Vi ser frem til kampen som en av de største kampene i karrieren vår.

Med Michael Owen skadet må England stole på at Peter Crouch finner veien til nettmaskene igjen, og det har han god erfaring med på det engelske landslaget.
- Jeg tror jeg har scoret 11 mål på 13 starter nå, uttaler Crouch.

- Jeg er veldig stolt av den statistikken. Dersom jeg får sjansen til å holde den vedlike, så vil jeg forsøke det. Det blir mange supportere på Wembley på onsdag. Vi skal forsøke å spille så bra som vi kan. Hvis vi ikke kvalifiserer oss, vil det bli en stor skuffelse for landet, ikke bare for meg selv og spillerne. Jeg tror atmosfæren vil bli fantastisk. Det er en kamp vi alle ønsker å være involvert i.

- Vi er sikre på at vi skal få det riktige resultatet på onsdag, avslutter Crouch.

Riise utrolig skuffet
I det dommer Markus Merk blåste av Norge-Tyrkia, opplevde John Arne Riise sitt tyngste øyeblikk på landslaget. Norge hadde tapt 1-2, og må ha hjelp av Bosnia & Hercegovina for å gå til EM-sluttspillet.
- Det dreide seg om å holde tårene tilbake, samt å tenke over hvor utrolig skuffet jeg var - over alt. Det var så synd at vi ikke fikk ut vårt beste, sier Riise til VG.

- Jeg ar snart spilt 70 landskamper, og aldri vært så nær å kvalifisere meg til et sluttspill. Vi har bare oss selv å klandre. Vi slipper inn to mål fra distanse, og spiller ikke opp mot vårt beste.

John Arne Riise prøver likevel å holde motet oppe.
- Det er ikke over ennå. Vi går for å vinne på Malta, og håper Bosnia kan gjøre sin jobb, avslutter Riise.

Intet bud på Martinez
Liverpool har blitt sterkt linket til Athletic Bilbaos midtbanespiller Javi Martinez, men Bilbao holder seg svært rolig i forbindelse med salg av 19-åringen.
- Vi har ikke mottatt noe formelt bud ennå, sier en klubbtalsmann til skysports.com.

Spilleren selv kan gjerne tenke seg å spille i England.
- Jeg ser Premier League-kamper på fjernsyn. Atmosfæren er herlig, forteller Martinez til skysports.com.

- Men jeg vet ingenting om interessen fordi jeg har ikke snakket med noen. I øyeblikket fokuserer jeg på hardt arbeid i Athletic og på å helpe laget. Dersom et bud foreligger, vil jeg se på hva som er til det beste for begge parter, meg selv og Athletic.