- En god test for oss

Xabi Alonso mener at et temperamentsfullt møte med Feyenoord var en bra generalprøve før ligastarten kommende helg. Toppscorer Elmander usikker for Toulouse.

Aggressiv kamp i Rotterdam
Overskriftene i England etter Liverpool 1-1 mot Feyenoord konsenterer seg mest om krangelen noen minutter før slutt, hvor Steven Gerrard var heldig som bare fikk gult kort for sin deltakelse i tumultene. Spillet til de røde varmet heller ikke spesielt mye, men Xabi Alonso tror det var bra at man avsluttet pre-season med en kamp hvor det var mer temperatur og innsats enn hva som er vanlig i slike oppgjør.

- Begge lag ønsket å vinne kampen. De spilte foran sine egne fans og noen ganger kan det være godt å få en slik følelse av konkurranse, sier Xabi til Liverpool Echo.

- Dette er en del av forberedelsene, og det var en god test for oss. Vi prøver alltid å være aggressive, men det betyr ikke at du skal sparke til spillere eller lage dumme frispark. Du ønsker ikke unødvendige gule kort, men hvis du viser kontrollert aggresjon er det bra for ditt spill.

- Når spillerne har vært sammen i noen år blir du mer av et lag og uansett når det blir problemer, slik det gjerne blir i løpet av en sesong, er det bra at alle viser at de kan stå opp for hverandre. Vi er ikke et spesielt aggressivt lag, og det sier seg selv at ingen ønsker å gå over streken.

- Vi angrep og scoret et meget bra mål, nå tenker vi bare fram mot ligastarten.


Elmander tvilsom
Toppscoreren i Toulouse forrige sesong, svenske Johan Elmander, skadet seg i 1.omgang da Toulouse tapte ligapremieren med 1-3 borte mot Valenciennes i helgen. Spissen har fått en lårskade og trener Elie Baup er usikker på om han rekker kampen mot Liverpool onsdag 15.august.

- Vi byttet ut Elmander fordi vi ønsket ikke å ta noen sjanser, sier Baup. - Med en slik skade kan vi bare vente å se på hvor mye bedre han blir i løpet av den neste uka.