- En milepæl

Rick Parry mener at den udramatiske overtakelsen av LFC viser hvilken tillit Gillett og Hicks har hos folket. Australia legger ikke press på Kewell. Snart påskeferie for juniorer.

Støtte for eiere
Daglig leder Rick Parry sier etter dagens kunngjøring om at 98,6 av aksjene var solgt innen tilbudet fra Gillett og Hicks løp ut, at det viser hvilken tillit de nye amerikanske eierne nyter, og at det er en milepæl i klubbens historie.

- Å oppnå et slikt ekstraordinært høyt tall på overtakelsen, med et minimum av støy og kontrovers, er et bevis på den tilliten som folk har i Tom og George.  Dette er en betydelig milepæl.

De tidligere aksjeholderne får i disse dager tilsendt sine sjekker, etter å ha solgt for £5000 pr aksje, og eierne håper å bli ferdig med denne prosessen i løpet av kommende helg.


Kewell nærmer seg spill
Rafael Benitez avslørte nylig at Harry Kewell kan være på banen igjen om to til tre uker, og at man tror at Liverpools nummer syv kan begynne full trening igjen i slutten av neste uke.

I Australia spekuleres det i om en av lagets store stjerner vil bli klar til Asia Cup til sommeren, men sjefen Graham Arnold ønsker ikke å legge press på spilleren som ennå ikke har sparket en ball denne sesongen.

- Dersom Harry blir frisk vil det være en luksus for oss.  Jeg ønsker desperat at han blir klar, men han er nødt til å være ved god helse.

- Han er viktig for oss, men hvis han ikke blir klar vil vi prøve å vinne Asia Cup uten ham.


To juniorkamper
Liverpools juniorlag er klare for finalen i den nasjonale cupen, og på lørdag vant man 2-1 over Middlesbrough i ligaspillet.  Nå skal de spille ytterligere to ligakamper denne uka, mot Manchester United på onsdag og mot Sheffield United på fredag.  Det vil gjøre at man får en velfortjent påskeferie på akademiet, og også tid til å forberede seg til finalene mot enten Manchester United eller Arsenal 16. og 19.april.

- Beklengsmålet vekket oss litt, og siden fikk vi utligningen, sier U18 trener John Owens om helgens kamp mot Middlesbrough.  - Vi hadde 1-1 ved pause og hadde spilt bra, og følte at vi kunne fullføre og vinne kampen.  Det viste seg å bli litt vanskeligere enn som så og det måtte et glimrende skudd fra Charlie Barnett til for å vinne kampen.

- Kampene kommer nå tett på hverandre siden vi har måttet omberamme kamper på grunn av juniorcupen, fortsetter Owens.  – Det at vi har kommet til finalen er veldig positivt, men det kan også ha en negativ innvirkning på ligaen.  Spesielt var det laget vi spilte med på lørdag veldig uvanlig siden vi måtte rokkere på spillere.