- Et av sommerens beste kjøp

Rafa med klokketro på Voronin. Carra med stikk i retning av Fergie. Ajdarevic scoret. Bascombe tipper Liverpool-laget til dagens oppgjør på Anfield.

Rafa tror på Voronin

Liverpool har som kjent sikret seg spissen Andriy Voronin på free transfer fra Bayer Leverkusen. Supporterne på Merseyside har vist seg å være noe skeptisk til signeringen. Tidligere Leverkusen-speider Tor-Kristian Karlsen har også stilt seg noe tvilende til signingen. I bloggen sin skriver han blant annet: ”Voronin nøt en positiv debutsesong. Totalt noterte han seg for 15 seriemål, og imponerte med inspirerende forestilinger i Champions League. De to siste sesongene derimot, har effektiviteten dabbet av betraktelig og i dag fremstår Voronin langt mindre aggressiv, tent og motivert.”
I dag har Rafa imidlertid gått ut og forsvart signingen. Ja, ikke nok med det. Rafa mener Voronin kan bli en av de beste signeringene i neste overgangsvindu.
- Voronin er en god spiller, som jeg er sikker på kan gjøre det godt for oss. Han ligner litt på Bellamy i spillestilen, da han er rask og kan score mål. Han passer kanskje best som ”second striker”. Det er klart at når man får en spiller som kan score 10-15 mål i sesongen på free transfer, skal man være fornøyd. Jeg tror dette kan bli et av sommerens beste kjøp.

Carragher svarer Ferguson

Sir Alex Fergusons tidligere kommentarer angående kampen om ligagull, har tent Liverpools nummer 23. Ferguson mente at nå som Liverpool helt tydelig er ute av tittelkampen, håper Liverpoolsupportere flest at Manchester United stikker av med trofeet. Carragher svarte i dag:
- Jeg skal spørre Ferguson hvem han har snakket til. Jeg tror ikke det det finnes en eneste Liverpool-supporter på hele denne planeten som håper at Manchester United vinner ligaen.

Astrit scorte for Sverige

Liverpools stjerneskudd Astrit Ajdarevic fortsetter å imponere for Sverige G17. I bortekampen mot Tjsekkia i går, startet som vi meldte, Astrit Ajdarevic på midtbanen. Gutten med nummer 7 på ryggen skal ha gjort en god kamp, og scorte også det andre målet i oppgjøret der Sverige vant 3-1. Sverige og Tsjekkia braker sammen i morgen også, og Astrit er ventet å få spilletid også i den kampen.

Echo tipper få endringer

I Liverpool Echos papirutgave lørdag morgen har den anerkjente journalisten Chris Bascombe satt opp det han tror blir startelleveren mot Manchester United i dagens storoppgjør. Bascombe tror det blir få endringer på laget som slo Barcelona. Han mener at Crouch inn for Bellamy er det eneste byttet som blir gjort.
Laget til Bascombe:

Reina; Finnan,Carragher,Agger,Arbeloa; Gerrard, Alonso, Sissoko, Riise; Kuyt, Crouch.