- Et godt kjøp

Rafael Benitez mente at rekordkjøpet av Fernando Torres var en god investering på alle måter. Nå ønsker han å styrke stallen med flankespillere.

- Jeg er veldig fornøyd.  Vi jobber hardt for å få tak i de beste spillerne og vårt mål var å få tak i Fernando.

En fornøyd Rafael Benitez gliste i skjegget på Anfield i dag, da han presentere rekordkjøpet som etter de siste opplysningene vil koste Liverpool £20M og ikke £26,5M som det er blitt rapportert i Spania.

- Dette er en god handel for oss, og han kostet ikke så mye som mange hevder, fortsatte manageren.  – Dette er en god investering.

- Jeg er ikke så opptatt å ha spillere som scorer 20 mål, men vil heller ha fire som netter 15 mål hver seg.

- Fernando har stor erfaring til tross for at han er så ung.  Han var kaptein i Atletico Madrid og jeg tror at han vil håndtere det presset han nå får.  Lagkameratene vil også hjelpe ham i å etablere seg.

- Han har kraft, fart, er god i lufta, kan score, drible og kan i det hele tatt mye.  I likhet med Voronin er han en spiller som også kan spille mellom lagdelene.

- Begge ønsket å komme og begge gikk ned i lønn, åpnet Rafa med da han skulle forklare hvorfor Torres kunne bli den suksessen som Morientes aldri ble.  – Den viktigste forskjellen er at Torres er yngre.  Han er sulten, han er raskere og han er sterkere.  Morientes var en bedre avslutter, men begge har en ypperlig innstilling.

På spørsmål om andre angripere og nye kjøp var vår spanske sjef ikke overraskende litt unnvikende.  Han bekreftet at han hadde fortalt Crouch at han måtte kjempe om plassen  Når det gjaldt Bellamy ville det bli vanskeligere, og selv om han fortsatt var i Liverpool antydet manageren uten å si det direkte at waliseren neppe har noen fremtid på Anfield.

- Vi arbeider alltid med å finne spillere.  Vi behøver å ha en større tropp med bedre balanse dersom vi skal kjempe med de beste.  Vår prioritet er nå å hente inn flankespillere.

Rafa fikk også spørsmål om det Manchester Uniteds Gabriel Heinze var neste transfermål.

- Folk kan komme opp med de navnene de vil, men vi konsentrerer oss nå om flankespillere.