- Et spark i baken

Sami Hyypiä mener at svakt spill mot Porto kan være en passende vekker for Liverpool og at man forstår at bedre spill må til i fremtiden. Finnen blir viktig for de røde fremover.

- Det kan ha vært et spark bak. Vi vet at vi ikke spilte bra, men det var viktig at vi likevel fikk med oss et poeng og vi skjønner hva som må til for å gjøre det bedre. Dette kan fungere som en vekker.

Sami Hyypiä reflekterer etter 1-1 i Porto. Den store finnen vil nå få en mer sentral rolle de neste ukene enn forventet, etter at Daniel Agger har fått et brudd i foten.

- Vi startet ikke kampen slik vi hadde planlagt, fortsetter Sami i etterkant av kampen i Portugal. - Vi spilte ikke på det nivået vi skal og de hadde sjanser også før straffesparket. De første ti minuttene ble for åpne. Vi ga fra oss ballen med en gang vi fikk den og det skal ikke skje.

- Vi spilte ikke for uavgjort, men omstendighetene tatt i betraktning ble det et verdifullt poeng.

Sami er nå ventet å spille fast i midtforsvaret sammen med Jamie Carragher, mens Rafael Benitez vil tenke på eventuelle kriseløsninger dersom ytterligere problemer skulle følge i kjølvannet av skaden til Daniel Agger. Arvalo Arbeloa er en opplagt kandidat, og John Arne Riise har også spilt noen få minutter sentralt i midtforsvaret under Rafa. På reservelaget er kapteinen Jack Hobbs den som trolig ligger best an til å være aktuell.