- Familien bestemmer

Robbie Fowler lar seg imponere av Australia, men han vil ikke ta en avgjørelse som strider mot familiens ønsker. Torres ankom med EasyJet.

Som vi nevnte i går, ble Gud sett i Harbour City, Australia for å diskutere en mulig overgang til det australske topplaget Sydney FC. Robbie Fowler ble som kjent frigitt av Liverpool i sommer, og er på utkikk etter en ny utfordring.

Etter at Fowler bekymret seg for få tilbud, og Rafael Benítez ikke forsto hvorfor så få hadde tatt kontakt med Robbie, har nå tilbudene meldt seg fra både øst og vest. Både Cardiff, Leicester, Port Vale og amerikanske klubber har meldt sin interesse for Liverpool-legenden.

Sydney FC gikk til topps i fjorårets utgave av A-League, da med tidligere stjernespiller Dwight Yorke på laget. Han har nå forsvunnet til Roy Keane og Sunderland i Premier League, og australias mest populære fotballag ønsker nå Robbie Fowler som erstatter og ny publikumsyndling.

32-åringen har fire unge barn, og innrømmer at han kun vurderer å flytte "nedenunder" til Australias fascinerende østkyst dersom familien også ytrer ønske om det samme.

- Jeg var i kontakt med daglig leder i Sydney FC, George Perry, forrige ikke, og de er tydelig interessert i å få meg til klubben. Det er derfor jeg dro over hit for å sjekke forholdene, beretter legenden.

- Saken er imidlertid slik at jeg har en familie, så jeg tok turen for å sondere terrenget og finne ut om det kan være et bra sted for dem å bo og vokse opp.

- Jeg vil fortelle dem hva jeg synes om stedet, og så vil de få en følelse av hva som eventuelt venter dem, og om det kan være interessant. Dersom jeg er fornøyd, og de er det samme, får vi se hva som skjer, avslutter scoringskongen.

Fernando Torres ankom med EasyJet
Ananova melder at Fernando Torres og hans samboer ankom Liverpool med lavprisselskapet EasyJet da de skulle fly fra Madrid. Spilleren som kostet Liverpool over £20M, og tjener £90.000 i uken, overrasket aller medpassasjerne da han dukket opp med billett som kostet £88.

Fernando Torres trente som kjent for første gang med sine nye lagkamerater i går, og han ankom Liverpool kun en dag i forveien. Den spanske superstjernen, som har bena godt plantet på bakken, sa adjø til sin mor og far før han satt seg på flyet med samboeren Olalla.

- Man forventer ikke at en stjerne som Fernando Torres flyr med EasyJet. Han snakket mes kjæresten sin mesteparten av tiden. De hadde ingen anelse om at det ble så mye oppstyr rundt dem, uttaler en medpassasjer.