- Fantastisk å komme til Liverpool

- Det er fantastisk å komme til en Liverpool. Fernando Torres har gjort sitt første intervju som Liverpool-spiller, og hadde pressekonferanse på Anfield. Ny keeper prøvespiller.

Det første intervjuet med Fernando Torres som Liverpool-spiller, er gjort med klubbens offisielle webside. Her forteller spanjolen om hvor trist det var å forlate klubben han har vært fan av siden han var en liten gutt, men sa samtidig at tilbudet fra Anfield var for godt til at han ville gå glipp av det. 

Han sa at muligheten til å jobbe med Rafael Benitez og spille foran The Kop var nøklene til Fernandos beslutning.

- Dette er den vanskeligste og største beslutningen i min fotballkarriere. Liverpool er en vinnende klubb, en av de største i verden. Nå vil jeg være en del av dette, og bli mester jeg også, sier Torres. 

- Bare det å vite at Rafael Benitez har tro på meg, har overbevist meg om at dette er det riktige for meg. Jeg føler meg beæret fordi Liverpool kunne ha kjøpt hvem som helst. Jeg har sett alle DVD-ene med klubben, men man kan ikke vite hvordan det er å spille på Anfield før du har erfart det. Jeg lengter sånn til å spille foran The Kop, sier Liverpools nye nummer 9.

- Dette var øyeblikket
En fornøyd Fernando Torres mente at tiden var kommet for ham til å forlate sitt kjære Atletico, og han kom til å arbeide hardt for å fylle de forventningene som ville bli stillet til ham.

- Dette er en fantastisk mulighet for meg, åpnet Fernando Torres med på ettermiddagens pressekonferanse på Anfield. 

- Jeg har kommet til en klubb med vinnermentalitet.  Jeg kjente ikke personlig til Rafael Benitez tidligere, men jeg var både stolt og overrasket da Liverpool ønsket å kjøpe meg.

- Jeg er klar over de tradisjonene som er bundet til de røde fra Anfield, og hva det betyr å bære trøye nr.9.  Jeg vil arbeide hardt for å kunne oppfylle de forventningene som dette innebærer.

- Det vil bli lettere for meg å finne meg til rette med så mange spanske spillere og trenere allerede i klubben.

- For å gjenta meg selv fra hva jeg sa i Madrid, da Liverpool sa de ønsket meg var andre tilbud uinteressante, sa 23-åringen på spørsmål om andre store klubber som Chelsea også hadde vist interesse.

- Jeg vet det er andre gode angripere her fra før, og jeg ser fram til å spille fram til dem og først og fremst komme i gang med treningene.  I en klubb som dette vil det alltid være kamp om plassene.

- Liverpool er en klubb som alltid ønsker å kjempe om trofeer.  Jeg håper jeg kan yte mitt lille bidrag for å hjelpe dem til det.

Ny keeper på prøve
Enda en keeper skal prøvespille for Liverpool. Denne gang er det ungarske Peter Gulacsi som skal på et ti dagers treningsopphold. Gulacsi spiller for Budapest-klubben MTK Hungaria og ser fram til å spille for sin fotballframtid. Tidligere har hans landsmenn Andras Simon og Krisztian Nemeth gjort det samme, med suksess.

Gulacsi er bare 17 år og er naturlig nok overveldet over muligheten til et lengre treningsopphold på Melwood.

- Jeg har hørt mye om atmosfæren i engelsk fotball. Det blir spennende og se hvor annerledes den er i forhold til det jeg er vant med i Ungarn. Liverpool har sett meg spille mange ganger for U17-landslaget. Jeg tror ikke jeg vil få et kontraktstilbud, men jeg skal gjøre mitt beste. Jeg er glad for å bli invitert, sier Gulacsi til Sky Sports News.