- Forsvarsfeil kostet oss poeng

Rafael Benitez mente at forsvarsfeil kostet Liverpool poeng mot Portsmouth. Siste kamp for Dudek, Fowler, Zenden og Hyypiä? Finnan rekker trolig Chelsea-kampen.

Rafael Benitez mente at spillerne kun hadde seg selv å skylde på for at Liverpool tapte på Fratton Park i ettermiddag. Personlige feil ved begge Pompeys scoringer bidro til det. Men manageren var fornøyd med spillet i andre omgang, som nær hadde gitt gjestene fra Merseyside ett poeng.

- Spillet i første omgang var svært skuffende. Vi kontrollerte kampen de første 20 minuttene og hadde sjanser til å skape noe på kontringer. Men så slapp vi inn to tåpelige mål når vi gjorde to store feil, konkluderte spanjolen etter kampen.

- Deres første scoring var utrolig. Det var egentlig bare et langt utspark, og vi må analysere hva som gikk galt. I andre omgang viste vi større karakterstyrke og var mye bedre, la han til.

- Etter pause tok vi de rette valgene og skapte sjanser. Muligens hadde vi fortjent ett poeng, men det koster dyrt når man gjør slike feil som vi gjorde i dag.

- Jeg fortalte spillerne før kampen at dette var sjansen noen av dem fikk til å vise hva de duger til. Det positive var at vi fikk se mye bedre prestasjoner etter pause.

Finnan blir trolig spilleklar til tirsdag
Benitez uttalte ellers at han tror at Steve Finnan blir kvitt sin nakkeskade i tide til å spille i tirsdagens returkamp i Champions League mot Chelsea. Iren var sårt savnet i den første semifinalen på Stamford Bridge.

Farvel til Dudek, Fowler, Zenden og Hyypiä?
Mye tyder på at kvartetten Dudek, Fowler, Zenden og Hyypiä spilte for Liverpool for aller siste gang i dag. I alle fall var det kun disse fire spillerne som kom bort til de tilreisende supporterne og takket for støtten etter kampslutt.

Vår mann blant The Travelling Kop oppfattet det i alle fall som om disse spillerne tok et endelig farvel med supporterne. Muligens kan et par av dem få spilletid også i de to siste ligakampene, men mye tyder nå på at disse fire spillerne forlater klubben etter denne sesongen.