- Fowler vil håndtere følelsene

Cardiff-manager Dave Jones tror ikke at Robbie Fowler vil tillate at følelsene tar overhånd i kveld. Første gang Cardiff gjester Anfield siden Shanklys dager.

Cardiff-manager Dave Jones tror ikke at Robbie Fowler vil tillate at følelsene tar overhånd når han returnerer til Anfield i kveld. Dette blir Fowlers første gjensyn med Liverpool siden han ble frigitt av Rafael Benitez i sommer.

- Robbie kommer ikke til å la følelsene prege sitt spill. Han ønsker ikke å bli intervjuet i forbindelse med kampen, og ønsker bare å komme seg videre i fotballkarrieren. Han har vært tilbake på Anfield tidligere med andre klubber som Leeds og Manchester City, så nå ønsker han bare å spille og gjøre jobben sin, uttaler Dave Jones til Liverpool Daily Post.

Foran kveldens kamp er det verdt å merke seg at Cardiff faktisk har en ganske bra statistikk mot de røde. I ligasammenheng står waliserne bokført med 16 seire mot Liverpools åtte i innbyrdes oppgjør. Siste gang de to lagene møttes på Anfield var i desember 1959, og den gangen vant Cardiff hele 4-0. Dette var faktisk Bill Shanklys aller første kamp som Liverpool-manager.

Fowlers nye klubb er for øyeblikket nede på 17.plass i Championship, etter en ujevn start på sesongen.

- Liverpool er et lag av topp kvalitet, og det blir en massiv kamp for vår del. Det vil være en stor prestasjon av oss, om vi får et positivt resultat i denne kampen, sier Jones.

- Jeg så Liverpools kamp mot Arsenal, og jeg vet ærlig talt ikke hvilket lag Rafael Benitez kommer til å ta ut til kveldens kamp. Jeg tror kanskje at spillere som Riise, Torres og Kuyt ikke spiller, mens karer som Crouch, Babel og Kewell kan komme til å starte. Men dette blir ren gjetning. Benitez har en god tropp, så det spiller egentlig ikke så stor rolle hvem han sender på banen. Det som betyr noe er hvordan vi forbereder oss, og hva vi gjør ute på banen. Spiller vi opp mot vårt beste, vil vi ikke gjøre oss bort, avslutter Cardiff-manageren.