- Gerrard er verdens beste midtbanespiller

Yossi Benayoun har kun vært i Liverpool i to måneder, men er full av lovord om sin Liverpool-kaptein, og tror Gerrard vil gjøre alt han kan for å spille på lørdag.

Yossi Benayoun kom til Liverpool fra West Ham i sommer, og har ikke fått allverden med spilletid i ligaen så langt. Kun et innhopp mot Derby på lørdag, i tillegg til tillit i kampene mot Toulouse har vært gangene israeleren har fått spille med Liverbirden på brystet.

Benayoun er kaptein for Israels landslag, som skal møte England på Wembley på lørdag.  - og £5 millionerskjøpet mener Stevie G er verdens beste midtbanespiller. Som kjent er Steven Gerrard skadd, og går med brukken tå. Han har ikke spilt for Liverpool siden kampen mot Chelsea på Anfield, og England-manager Steve McClaren er klar til å trosse Rafa Benítez med å sette sprøyte på scouseren for å få han spilleklar - selv om dette kan bety at skaden forverres, eller at Gerrard må hvile i ettertid.

- Jeg synes Gerrard er den beste midtbanespilleren i verden. Han er viktig for England, og kommer til å spille kampen, sier Benayoun til Daily Mail.

- Jeg vet ikke hvor vondt han har, men har vært i samme klubb som han i to måneder - og slik jeg kjenner ham vil han gjøre alt han kan for å spille for England.