- Glad for at amerikanerne er på plass

Jamie Carragher er glad for at jakten på nye investorer er over, og ønsker George Gillett og Tom Hicks velkomne til Anfield. Uavgjort for Duran. Flynn mot Norge.

Jamie Carragher er den siste spilleren i rekka til å ønske George Gillett og Tom Hicks velkomne til Anfield. Midtstopperen innrømmer at spillerne er opprømte og spente på hva denne overtakelsen kan føre til. Scouseren er også glad for at den nye eierduoen tok seg tid til å snakke med han selv og Steven Gerrard.

- Det var et privilegium å møte dem. Vi er jo bare spillere, sier han til Liverpool Echo.

- Jeg blir imidlertid alltid litt irritert når jeg hører folk snakke om at vi behøver en forandring fordi vi må bringe flere trofeer tilbake til Anfield. Vi vant jo mange trofeer under David Moores' tid i klubben også, legger han til.

Carragher håper at Manchester United og Chelseas dominans på transfermarkedet nå skal blir truet av de helrøde. Han slår fast at suksess på fotballbanen er helt avgjørende for klubbens fremtid.

- Alle spillerne har diskutert denne overtakelsen de siste dagene, og vi er opprømte fordi vi tror dette vil ta klubben fremover. Vi håper å komme opp på samme nivå som Manchester United. Det ville også ha vært fint å ha like mye penger å rutte med som Chelsea, men det er urealistisk. Dersom vi klarer å konkurrere med United i transfermarkedet, vil det være godt nok. Klarer vi å kjøpe spillere av det kaliber de har gjort de siste ti årene, vil det utgjøre en stor forskjell.

- Jeg ser på dette med supporterøyne, like mye som jeg ser på det med en spillers øyne. Det viktigste er å bygge et stort lag som kan konkurrere om de gjeveste trofeene hvert år, på et flott nytt stadion. Vi snakket med de nye eierne i 10-15 minutter mandag kveld. De fortalte stort sett det samme som de sa på pressekonferansen, og forsikret oss om at de hadde klubbens beste interesser i tankene og at alt de ønsket var å bringe suksess til klubben. Det er vel egentlig alt vi trenger å høre også.

- Jeg er glad for at alt er i boks nå. Spesielt er jeg glad for at David Moores har fått legge alt dette bak seg. Han har fortalt meg hvor mange søvnløse netter han har hatt på grunn av dette. Vi skal huske på at vi under Moores har vunnet alle trofeer som vinnes kan, med unntak av Premier League.

- Det er ikke mange klubber som har vunnet så mye som oss de siste årene. Det er bare det at vi ikke har vunnet det trofeet vi ønsker oss mest av alle. Men grunnen til at Moores nå fant tiden moden til å selge, er at vi trenger penger til et nytt stadion. Det har ingen ting å gjøre med at vi ikke har vunnet ligaen. Det vi trenger i fremtiden er gode spillere som er kapable til å vinne ligaen, avslutter Carra.

Uavgjort for Duran
Liverpools Francisco Durán kom inn som innbytter etter 68 minutter da Spania U19 noe overraskende bare klarte 1-1 mot Kanariøyene U19 i Copa del Atlántico på Gran Canaria i går. På det tidspunkt hadde begge kampens mål allerede blitt gjort.

Spania spiller for øvrig sin siste kamp i turneringen i morgen, når Tsjekkia er motstander.

Flynn mot Norge
Liverpools Ryan Flynn forventes å være involvert når Skottland U19 spiller privatlandskamp mot Norge U19 på La Manga i dag.