- Hjemmeformen må bli bedre

Jamie Carragher slår fast at Liverpool må prestere bedre på hjemmebane, men har ingen forklaring på hvorfor de røde kun har sanket seks av tolv mulige poeng foran eget publikum.

Jamie Carragher er en av bare en håndfull førstelagsspillere som vil ha Melwood som tilholdssted den kommende uka. Nå sier han til liverpoolfc.tv at de røde trenger å få orden på hjemmeformen om titteldrømmen skal holdes i live.

Liverpool har som kjent allerede tapt seks poeng i løpet av fire hjemmekamper, etter uavgjorte oppgjør mot Chelsea, Birmingham og Tottenham. Carragher vet således at det er plenty rom for forbedringer.

- Resultatene på bortebane har vært fantastiske, men på hjemmebane har vi slitt. Det er noe vi må få orden på. Jeg vet ikke grunnen til det, men vi kan ikke fortsette å gi fra oss poeng på Anfield, slår midtstopperen fast.

- Tottenham spilte bra på søndag, og vi må gi de kreditt for det. Til slutt berget Fernando det ene poenget for oss, på et tidspunkt da det så ut som om vi skulle tape kampen. Vi spiller ikke bra som lag for øyeblikket, og nå må vi ta oss selv i nakkeskinnet og sørge for at vi kommer sterkt tilbake mot Everton. Da må vi finne formen igjen, for det blir en svært viktig kamp nå.

- Jeg vet vi har mange kritikere for øyeblikket, men det går ikke inn på meg i det hele tatt. Vi spiller for en av verdens største klubber, så du vil bli kritisert når ting ikke går bra. Jeg har ingen problemer med det. Ønsker du å spille for Liverpool, må du takle den type press.

- Sesongen er lang, og det er fortsatt mange kamper som skal spilles. Vi er fortsatt ubeseiret i ligaen. Nå må vi bare sørge for at vi vinner på Goodison om knappe to uker, avslutter Carra.