- Ingen grunn til panikk

Steven Gerrard innrømmer at Liverpool opplever en liten formsvikt om dagen, men insisterer på at det ikke er grunn til å få panikk, verken for supportere eller spillere.

Steven Gerrard mener at det er ingen grunn for Liverpool-fansen til å få panikk etter at to nye poeng gikk tapt mot Tottenham i går ettermiddag. Kapteinen er klar over at mange supportere er svært skuffet etter at de røde har gitt fra seg ligapoeng i tre av fire hjemmekamper denne sesongen, men prøver å se det positive i situasjonen når han peker på at de røde fortsatt er ubeseiret i ligaspillet og plassert blant de fire beste på tabellen.

- Vi har ikke vært oss selv i det siste, det stemmer, sier Gerrard til liverpoolfc.tv

- Resultatene har ikke vært så bra, og spillet kunne ha vært bedre. Vi opplever en aldri så liten formsvikt, noe som alle topplag opplever på et eller annet tidspunkt i sesongen. Vi må bare sørge for å komme over dette så fort som mulig. Vi spiller ikke opp mot vårt beste for tiden, men det vil ordne seg, lover han.

- Jeg må be supporterne om å stole på meg når jeg sier at det ikke er noen krise i klubben. Vi har fantastiske spillere og en manager i verdensklasse. Vi vil slå tilbake, det er jeg ikke i tvil om.

- Nå får vi et avbrekk grunnet landskamper, og det vil gi Rafa sjansen til å studere tingenes tilstand nøye og jobbe med spillerne som blir igjen hjemme. For de av oss som reiser bort, handler det om å få jobben gjort med våre landslag, og så får vi komme tilbake og være klare for en meget viktig kamp borte mot Everton. Klarer vi å spille bra i derbyet og vinne kampen, vil ting se bedre ut igjen. Det er hva vi sikter mot, avslutter Gerrard.