- Ingen kan måle seg med Liverpool

Brasilianske Fabio Aurelio har ikke blitt noen hit i Liverpool etter Bosman-overgangen fra Valencia. Likevel angrer han ikke på at han skiftet beite.

Fabio Aurelio er høyaktuell for en plass i startoppstillingen mot Arsenal i kveld, på bekostning av John Arne Riise. I dag forteller brasilianeren til liverpoolfc.tv at ingen klubber kan måle seg med Liverpool, og at han ville ha takket nei til hvem det skulle være i sommer, for å få spille på Anfield.

Forsvarsspilleren forteller at han og hans familie nå prøver å venne seg til livet i England så godt de kan.

- Jeg ble stadig linket til Real Madrid i sommer, men så snart Rafael Benitez ønsket mine tjenester var avgjørelsen tatt for min del. Jeg så på det å spille i England som et eventyr, forteller han.

- Uansett hvilken annen klubb som hadde kommet med tilbud, ville jeg ha takket nei. Det ville ikke ha betydd noe. Jeg hadde allerede bestemt meg for å flytte til Anfield. Min kone og jeg studerer engelsk hver uke, fordi vi føler at det er viktig at vi blir integrert fullt og helt i samfunnet og det engelske levesettet. Vi er ikke her på ferie, så vi ønsker å leve som alle andre som bor her, avslutter han.