- Ingen konflikt mellom Gillett og Hicks

Rick Parry mener at mediene som har rapportert om dårlig samarbeidsklima mellom George Gillett og Tom Hicks de siste dagene ikke vet hva de snakker om. - Total skivebom, sier han.

Liverpools daglige leder Rick Parry tilbakeviser i dag den siste tids rykter om at samarbeidet mellom Liverpools eiere, George Gillett og Tom Hicks, skal være i ferd med å slå sprekker. Parry insisterer på at duoen fortsatt jobber tett sammen for en suksessfull fremtid på Anfield.

En del aviser og nettsteder av det mer useriøse slaget har i løpet av helgen meldt om en splittelse mellom eierduoen. Dette avfeier Parry som oppspinn, samtidig som han gjør et poeng ut av at både Hicks og Gillett fortsatt jobber for å bringe Liverpool tilbake til toppen i engelsk og europeisk klubbfotball.

- Jeg tilbrakte nylig et par dager sammen med Tom og George, og begge er ved godt mot og jobber hardt sammen med planer for fremtiden til klubben, sier Parry til liverpoolfc.tv.

- Jeg kommenterer vanligvis ikke slike rykter som dette, men må bare få si at kommentaren i en søndagsavis om at de to har samarbeidsproblemer er total skivebom. Det er rent oppsinn, legger han til.