- Insua nærmest førstelaget

Reservelagets trener Gary Ablett trekker ikke overraskende frem Emiliano Insua som den spilleren som er nærmest til å banke på døren til førstelaget.

I et intervju med hjemmesiden til Karlstad BK sier Gary Ablett at den argentinske verdensmesteren for U20 landslag, venstrebacken Emiliano Insua er den som for øyeblikket ligger best an hos et ungt reservelag. Insua var også banens beste spiller da mannskapet til Ablett på tirsdag slo Kvik Halden med 5-1.

- Vi har et veldig talentfullt lag, sier den tidligere forsvaren på Anfield. - Jeg vil ikke bli overrasket om en eller to spillere fra dette laget kan spille seg inn i førstelagstroppen allerede denne sesongen.

- Vi har valgt å reise til Norge og Sverige foran sesongen for å få testet oss mot en annerledes type fotball. Vi er et multikulturelt lag og det er interessant å få impulser fra andre ligaer.

Reservelaget spiller i kveld mot Karlstad, og vi håper å kunne bringe en sluttrapport fra kampen som startet kl 19.00.

- Insua er den som er nærmest akkurat nå, han har allerede fått prøve seg og med godt resultat, fortsetter Gary. - Fysisk er det fortsatt mangler i laget, men det er mange lovende unge spillere.

I The Kopite nr.2, som vil være ute i midten av september, har vi et langt og eksklusivt intervju med Gary Ablett.