- Jeg blir henrykt om jeg får starte

Harry Kewell sier til en australsk avis at han blir henrykt dersom han får starte finalen mot Milan. Rafa svarer på italiensk kritikk. Milan stilte med rent B-lag mot Udinese.

Harry Kewell sier til den australske avisen Herald Sun Sunday i dag at han er desperat etter å spille i Champions League-finalen i Aten, nå som han endelig er skadefri og i form igjen. Etter at Boudewjin Zenden tråkket over på trening på La Manga torsdag, kan det være duket for Kewell i startoppstillingen onsdag kveld. Manglende kamptrening taler imidlertid i mot den teknisk begavede flankespilleren.

- Dersom jeg blir valgt i startoppstillingen, vil jeg være henrykt. For meg er det stort å bare være en del av laget, etter å ha vært ute så lenge, uttaler Kewell.

- Nå må jeg forberede meg til neste sesong også. Det blir viktige dager for meg, og mange mennesker vil forvente mye av meg. Jeg forventer mye av meg selv også, legger han til.

Rafa svarer på italiensk kritikk
Rafael Benitez har i dag slått tilbake mot beskyldninger fra Italia om at Liverpool spiller kjedelig fotball.

- Det er mange måter å spille fotball på. Det er de som kontrollerer kampen ved å holde på ballen, og de som gjør det ved sin posisjonering. Noen angriper, andre forsvarer seg. Fotball er en sport som handler om å få resultater. ”God fotball” er et konsept som kommentatorer og de som bare snakker om sporten har funnet opp. Hva innebærer det å spille bra? Vi spiller gode kamper og vi vinner kamper, uttaler Benitez til Gazzetta dello Sport.

I Italia har det vært mange som har beskyldt Liverpool for å gå defensivt til verks, og at de røde ikke bryr seg om hvordan de spiller bare de får et godt resultat.

- Denne typen diskusjoner er tåpelige. Dette er slikt søppel som hobby-filosofer prøver seg på, fnyser Liverpool-manageren.

- Jeg sitter på benken og må ta avgjørelser hver uke. Det er hva jeg lever av. Man kan ikke overlate alt til spillernes inspirasjon. Jeg liker sterke vinnertyper, og med det mener jeg spillere som jobber hardt gjennom hele karrieren, avslutter han.

Milan stilte rent B-lag og tapte
AC Milan stilte et rent B-lag i sin siste Serie A-kamp før Champions League-finalen. Laget som tapte 2-3 mot Udinese på hjemmebane i kveld så slik ut: Marco Storari, Daniele Bonara, Alessandro Costacurta (Davide de Gennaro 59), Giuseppe Favalli (Matteo Darmian 68), Leandro Grimi (Alex Guerci 76), Dario Simic, Christian Brocchi, Yoann Gourcuff, Claudio Serginho, Marco Borriello, Ricardo Oliveira.

Det blir neppe mange av disse navnene som vil figurere i Aten!