- Jeg ønsker å være her lenge

Rafael Benitez forteller at han har planer om å være på Anfield i mange år til. Liverpool Echo bekrefter at det nærmer seg permanent avtale for Javier Mascherano.

Langsiktige planer
I et eksklusivt intervju med Liverpool Echo gjør Rafael Benitez det klart at han ikke har til noen hensikt å forlate Liverpool, verken til Bayern München eller andre klubber.

- Jeg har hørt ryktene som har gått denne helgen, og det er alltid flatterende og bli satt i forbindelse med andre store klubber. Det må bety at du gjør noe riktig, kommenterer Rafa i dag.

- Selv om jeg skulle få en henvendelse, fra uansett hvem klubb det måtte være, så vil jeg fortelle dem at jeg er både fornøyd med klubben, spillertroppen, supporterne og den byen hvor jeg er nå.

- Det er mange ting jeg ønsker å utrette her, slik at jeg planlegger å bli her i lang tid fremover.


Mascherano også på lang sikt
Velinformerte Chris Bascombe hos News of the World kunne i går fortelle at Liverpool i praksis er enig med Javier Mascherano og folkene som styrer argentinerens økonomi, om en permanent kontrakt som vil begynne å løpe etter at den nåværende låneavtalen går ut til sommeren.

Liverpool Echo bekrefter i dag at et tilbud på £17M ligger på bordet, og at dette er ventet å bli formalisert om kort tid. Mascherano er i praksis Bosman-spiller til sommeren, og det er usikkert hvor mye som er innbakt i det nevnte tilbudet i form av lønn, honorarer etc.

Spilleren selv har tidligere uttrykt sitt ønske om å fortsette karrieren på Anfield, og at det vil være helt uaktuelt å spille for en annen klubb enn de helrøde i Premier League.