- Jeg skal ikke bytte klubb

Peter Crouch påpeker igjen at han ikke ønsker å forlate Liverpool selv om han har fått begrenset med spilletid. Ingen røde blant de siste tre kandidatene til ”FIFA World Player of the Year”.

Peter Crouch har kun startet i åtte kamper denne sesongen - to i Premier League, fire i Champions League og to i Carling Cup. Det har satt fart i spekulasjonene om at spilleren er på vei bort. Rafael Benítez har allerede avvist at spilleren er til salgs, og Crouch selv synes ikke det finnes noen grunn til å flytte på seg.
- På begynnelsen av sesongen var jeg frustrert fordi jeg ikke var i troppen, forteller Crouch til The Times.

- Jeg lurte på om han [Benítez] likte meg. I løpet av noen uker så spilte jeg. Det eneste han sa til meg før sesongen var at han ville ha fire spisser som byttet på å spille. Han har holdt ord fordi han hele tiden skifter på laget.

- Han avslører ikke hva han tenker. Det er vanskelig å gjennomskue manageren. Hvis jeg får sjansen, vil jeg få et par kamper til å vise meg frem.

- Jeg har virkelig ingen idé om jeg spiller - helt ulikt de andre managerne jeg har arbeidet med. Han forteller oss hvem som spiller halvannen time før avspark. På treningen dagen før setter han opp spillere på to lag, så skifter han rundt. Vi kjenner systemet, bare ikke lagoppstillingen.

Peter Crouch bekrefter at han ikke har planer om å skifte klubb.
- Jeg føler at jeg har slått meg til ro i min beste alder. Jeg ønsker å bli i Liverpool, men nå og da er det spekulasjoner. Man innser at en stor klubb er interessert. Å reise til utlandet er noe jeg ikke ville være redd for, men vi har den beste ligaen i verden.

 
Gerrard og Torres blir ikke "FIFA World Player of the Year"
Steven Gerrard og Fernando Torres var blant 30 kandidater til utmerkelsen "FIFA Player of the Year". FIFA har nå offentliggjort at det står igjen kun tre nominerte: Kaka (AC Milan), Lionel Messi (Barcelona) og Cristiano Ronaldo (Manchester United).