- Jeg skal spille derbyet

Fernando Torres insisterer på at han kommer til å spille i lørdagens Merseyside-derby. Spanjolen føler seg trygg på at han blir frisk av lyskeskaden. U18 banket Wolverhampton på bortebane.

Liverpool FC bekrefter omsider at Fernando Torres er skadet.

- Fernando ble undersøkt av vår medisinske stab i morgentimene i dag, og det ble også foretatt en røntgenundersøkelse. Denne bekrefter en adductor-skade, uttaler klubbtalsmann Ian Cotton.

- Torres vil nå få intensivbehandling på Melwood, legger han til.

Selv er Torres optimist, og har god tro på at han skal bli spilleklar til lørdagens byderby mot Everton.

- Jeg akter å bli spilleklar til lørdag. Jeg ønsker ikke å miste lokaloppgjøret mot Everton. Jeg har blitt fortalt hvor spesiell denne kampen er, og jeg bare må bli spilleklar i tide, har spissen uttalt til den spanske radiostasjonen EFE.

- Jeg er veldig lykkelig i Liverpool, og har lært mye. Jeg elsker å være i en slik klubb. Jeg har spilt i derbykamper tidligere, for Atletico mot Real Madrid, og jeg ser frem til lignende kamper i Premier League, la han til.

U18 knuste Wolves
Liverpool U18 imponerte da de beseiret Wolverhampton hele 4-1 på bortebane i akademiligaen på lørdag. To mål av David Amoo, og et hver seg fra Nathan Eccleston og Gary MacKay-Steven gjorde at de røde kunne bokføre sin tredje seier på rad. 

Liverpool tok ledelsen etter ett kvarters spill da Ecclestons skudd ble reddet av Wolverhamptons keeper, men Amoo var frempå på returen. Wolverhampton slo imidlertid tilbake, og utlignet 10 minutter senere. I andre omgang var det nærmest bare ett lag på banen, og skotske MacKay-Steven gjorde omgangens flotteste mål da han skjøt hardt og ballen føk inn ved nærmeste stolpe etter flott veggspill med en lagkamerat. Før det hadde Amoo gjort sitt andre for dagen, samt at Eccleston hadde satt et straffespark i mål.

- Alle målene kom som følge av virkelig god fotball. Laget er relativt nytt, men det har satt seg raskt, sier trener Hugh McAuley til liverpoolfc.tv.

- Det ble også levert individuelle prestasjoner av høy kvalitet av karer som Amoo og Eccleston. Det samme gjelder de to på midtbanen, Astrit Ajdarevic og Sean Highdale. Kaptein Steven Irwin er også i form for øyeblikket, så vi har noen lovende talenter på dette laget.

Liverpools lag: Bouzanis; Irwin, Kennedy, Kelly, O'Connor; Kacaniklic (Awang 70), Highdale, Ajdarevic, MacKay-Steven (Roberts 80); Eccleston, Amoo. Ubrukt reserve: Blakeman.

Neste kamp for U18 er hjemme mot Crewe på akademiet kommende lørdag.