- Jeg tar avgjørelsene

Rafael Benitez er på offensiven foran morgendagens oppgjør mot Tottenham. Reina stoler på sin manager. Carling Cup-billetter mot Cardiff i salg fra neste uke.

Kritikken mot rotasjonspolitikken til Rafael Benitez flammer gjerne opp etter dårlige kamper. Spanjolen lar seg imidlertid ikke skremme bort fra sine ideer av den grunn. På tross av en dårlig kamp i midtuken mot Marseille, har Liverpool altså ennå ikke tapt en kamp i Premier League, og man har greidd å hente 50% flere poeng i år enn tilsvarende tidspunkt forrige sesong.

- Vi må analysere hva vi gjør sammen med staben og treffe de riktige avgjørelsene. Når du vinner så er det perfekt, når du ikke vinner så kommer kritikken.

- Spillerne er vant med det og kan takle det, det vet at det bare er slik noen ganger. Kanskje noen av de yngre spillerne kan bli bekymret, men de vil få mer erfaring.

- Jeg kommer alltid til å gjøre feil, men jeg foretrekker å prøve mine ideer og gjøre mine egne feil, ikke etterape andre. Supporterne våre er smarte. De vet at vi vil gjøre feil, men de vet også at vi gjør vårt beste. De kjenner meg, jeg er ikke den som bukker under for kritikk. Jeg liker å slåss tilbake.

Reina støtter manageren
Jose Reina er godt i gang med sin tredje sesong i Liverpool, og har for lengst passert 100 kamper som målvokter. Han har hatt en glimrende sesonginnledning, med fem ligakamper uten baklengs. De to målene han har sluppet inn har altså vært på straffe. Som en nøkkelspiller vegrer han seg ikke for å stole på sin manager.

- Vi er spillere og vi aksepterer managerens valg. Vi har en stor stall og vi behøver å bruke alle spillerne.

- Å tape hjemme som vi gjorde på onsdag er tøft, vi er vant til å vinne på hjemmebane. Dette må vi fikse på.

- Forrige sesong var vi briljante i Champions League, men fikk en dårlig start i Premier League. Nå er det omvendt. Jeg vet ikke om vi er mer fokusert på ligaen, men vi må lære av feilene vi gjør. Vi må snakke om det, analysere og forholde oss rolige.

- Nå møter vi Tottenham hjemme. På hjemmebane skal vi alltid ha tre poeng. Vi har selvtillit nok og tror vi kan ta alle poengene.

Billetter mot Cardiff
Fjerde runde i Carling Cup mot Cardiff City spilles på Anfield onsdag 31. oktober. De med Season Ticket og Fan Card vil kunne kjøpe billetter fra tirsdag av ved billettkontoret, pr post, online på lfc.tv eller via telefon.