- Konflikten er sterkt overdrevet

Hicks avviser at han skal selge sin del av LFC. Pressen har overdrevet konflikten mellom eierne og Benítez. Hicks og Gillett gode venner. Rafa glad for å ha Foster Gillett tilbake på Anfield.

Liverpools deleier Tom Hicks uttaler til Liverpool Echo at han ikke er interessert i å selge seg ut av Liverpool FC. Han avviser også at det har oppstått en konflikt mellom ham og George Gillett. Begge har blitt forbløffet over artikler i engelsk press, inkludert historier om at Rafael Benítez risikerer å få sparken, noe som ikke skal ha rot i virkeligheten.
- Jeg ønsker å oppklare at jeg ikke ønsker å selge mine aksjer til noen. Jeg har ingen anelse om hvorfor noen tror det. Det er bare tøv.

Angående Benítez' posijon i klubben og supporternes marsj til støtte for Rafa på onsdag, har Hicks følgende kommentar:
- Fansen er veldig lidenskapelig, og det er hva vi liker ved dem.

- Det har vært en stor misforståelse, som er sterkt overdrevet. George og jeg er glad for at det har roet seg.

- Vi har en stor kamp på søndag mot Bolton, en stor kamp mot Marseille og en stor kamp mot våre naboer i øst. Hovedsaken er at laget spiller bra.

Han kommenterte også Liverpool-fansens bekymringer over at eierne ikke er i stand til å kommunisere med staben på Anfield så ofte som nødvendig. Foster Gillett, George Gilletts sønn og en av direktørene på Anfield, vil representere dem.
- Jeg antar at vi er fraværende eiere. Det er det ingen tvil om. Men Foster returnerte til Liverpool i forrige uke. Han er vår hjelp med å håndtere kommunikasjonen på daglig basis, så ofte vi kan.

Om de påståtte uenighetene med Gillett, måtte Hicks trekke på smilebåndet.
- George og jeg har aldri stått hverandre nærmere. Vi var begge veldig skuffet og forvirret over hvor denne unøyaktige informasjonen kom fra.

- Det er en ny erfaring for oss. Pressen i Storbritannia er veldig annerledes. Echo har vært greie. Men det er skuffende at løgn har blitt behandlet som fakta av andre.

- Å eie Liverpool har vært stort, og vi nyter det fremdeles.

Han og Gillett ser frem til å møte Benítez når de kommer over i forbindelse med Manchester United-kampen. Rafael Benítez er svært glad for at Foster Gillett, som skal samarbeide tett med Rick Parry, er tilbake på Anfield. Hans fravær de siste ukene har vært en av grunnene til "misforståelsene" mellom ham og eierne.
- Enhver uenighet er nå lagt bak oss. Vi har behov for å snakke om misforståelsene og ulike ideer. Det er klart at jeg ønsker å bli her. Min plan er å forsøke å arbeide så hardt som mulig. Jeg vil forsøke å vinne kamper og trofeer. Vi jobber som normalt. Det er mer avslappet nå. Slik er fotballen. Når man vinner kamper, så blir folk gladere, sier Benítez til Liverpool Daily Post.

- Foster Gillett er her. Jeg har ikke snakket med ham ennå. Hvis jeg kan få snakke med ham, så vil jeg det. Jeg hadde et møte med Rick Parry om situasjonen, og nå snakker vi bare om Bolton og forberedelser til kampene.

- Jeg har noe informasjon fra eierne. Møtet med Parry handlet om problemene vi har hatt og hva vi kan gjøre i fremtiden. Vi snakket ikke om datoer.

- Foster var her tidligere. Vi hadde kontakt hver dag. Det var langt vanskeligere da han var borte. Da han var her, var det enklere å snakke med ham. Nå tror jeg det blir lettere med ham her igjen. Og det vil bli enklere i fremtiden.

Benítez håper at problemene med eierne ikke gjentar seg.
- Her om dagen sa jeg at jeg ikke hadde noen personlige problemer med eierene, uttaler Rafa. 
- Jeg tror det ikke vil være noe problem som tidligere. Vi skal ha noen samtaler, og vi får da se eksakt hvordan situasjoen er for fremtiden.