- Kunne ikke si nei til Liverpool

Ryan Babel og Yossi Benayoun ser spent fram til å spille i helrødt i Premier League, og begge mener at du gjorde et selvfølgelig valg da de kom til Anfield.

- Dette er veldig spennende for meg, Liverpool er en god klubb og jeg er glad for å kunne være her, var den ikke overraskende åpningshilsenen fra Ryan Babel på dagens pressekonferanse. 

Det har tidligere vært snakk om at Arsenal både var aktuelle og en klubb han ønsket å spille for, men 20-åringen hevdet at det ikke var noe problem å si ja til de røde fra Anfield.

- I Nederland viser man mye fotball på fjernsyn.  Jeg synes Thierry Henry er en spennende spiller og Arsenal er et spennende lag, men det var Liverpool som ønsket å kjøpe meg og nå er jeg her. 

- Når en klubb viser interesse ser du hva den har å tilby, og jeg likte alt jeg så.  Fansen, treneren, spillerne, alt gjorde at jeg er overbevist om at jeg har gjort et riktig valg.

- Jeg forlot ikke West Ham på grunn av penger eller at jeg var misfornøyd, men du sier bare ikke nei til en klubb som Liverpool, var beskjeden fra Yossi Benayoun.

- Dette er en enorm utfordring for meg.  Jeg har aldri tidligere i mitt liv fått muligheten til å spille for en klubb som kjemper om trofeer hvert år og som spiller i Champions League.

- Jeg vil gjerne få takke West Ham for alt, men nå ser jeg først og fremst fram til å kunne fortsette min karriere med Liverpool.