- La meg gå til Liverpool

Gabriel Heinze har repetert ønsket sitt om at Liverpool er klubben han ønsker å spille for, på dagen Premier League har satt opp høring i saken. Essien trodde han var utvist.

I dag er dagen det er satt opp Premier League-høring angående Gabriel Heinzes fremtidige fotballkarriere. Argentineren og hans agent sitter på et brev signert av administrerende direktør i Manchester United, David Gill, som sier at spilleren kan forlate klubben dersom noen er villige til å legge £6,8 millioner på bordet. Liverpool la inn et bud - men Alex Ferguson og Manchester United påstår man muntlig har sagt at avtalen i dette brevet ikke gjelder dersom det er fra noen av deres rivaliserende klubber.

Det er ingen tvil om at forsvareren ønsker seg til Liverpool, selv om Lyon, Barcelona og Real Madrid skal være interesserte. Heinze selv er, som Rafa Benítez og Tom Hicks, optimistisk på at overgangen vil gå gjennom.

- Mine advokater er optimister. Jeg har ikke forandret mening, og ønsker å gå til Liverpool. Jeg vil alltid være takknemlig ovenfor Manchester United - men jeg håper de lar meg få oppfylt ønsket mitt, sier Heinze i dag til Daily Mirror.

- Jeg er profesjonell, og har hver dag konsentrert meg om United - men nå tenker jeg på dagens møte og ønsker en avklaring.

Essien trodde han var utvist
Michael Essien pådro seg et gult kort da han klippet ned Alvaro Arbeloa etter kun 12 minutter av gårsdagens kamp, og Rob Styles viste tydelig spilleren kortet igjen etter drøye 70 minutter. Det var få som forsto noe da ghaneseren ble igjen på banen - ikke en gang spilleren selv.

- Essien var redd han var utvist, og trodde han hadde fått gult kort igjen. Dommeren forklarte så at han kun hadde gitt gult kort til en spiller i den situasjonen - og det var John Terry. Essien sto der lenge, og fortalte meg etterpå at han trodde han hadde fått sitt andre gule, sier Mourinho i dag.

At John Terry er den eneste som fikk gult kort er en håpløs skrøne fra Rob Styles for å ro seg vekk fra skandalen - en kamp han overhode ikke hadde kontroll på. Kortet var oppe to ganger, og det kan ikke være noen tvil om at det ene var rettet mot Essien. Se klipp på YouTube.

Lokalradio i Liverpool, Radio City, sier i dag at Rob Styles neppe dømmer på det høyeste nivået kommende helg. Om det er spekulasjoner eller noe offisielt er foreløpig usikkert.