- La oss vise at vi er tittelutfordrere

Nederlandske Dirk Kuyt ønsker at Liverpool viser at de er seriøse utfordrere til ligatittelen.

Tittelutfordrere

Dirk Kuyt forteller til lokalavisen om en uke med to forskjellige reaksjoner i garderobene etter de to siste kampene. Først jubelscener etter å ha slått Everton 2-1 i hjemlig liga, så skuffelse etter tap mot Besiktas i Champions League.

Sist lørdag ble Kuyt den store helten da han scoret vinnermålet på straffespark i siste minutt.

- Det jeg opplevde i minuttene etterpå vil jeg aldri glemme, sier Kuyt.

Men, på onsdag ble Kuyt og resten av laget slått tilbake til landjorda igjen, i løpet av noen dager hadde Kuyt og resten av laget gått fra heltestatus til syndebukker. Men fortsatt ligger skjebnen i Champions League i deres egne hender. 

- Jeg har fortsatt tro på europeisk suksess, og jeg tror fortsatt vi har store muligheter til å komme tilbake til vinnersporet søndag mot Arsenal. Dette er en stor kamp, og det er kanskje akkurat det vi trenger etter det som skjedde i Istanbul sist onsdag. Å vinne mot Everton var viktig fordi vi vet at dersom vi skal ha muligheter til å vinne Premier League, så må man vinne denne typen kamper. Vi skaffet oss selvtillit etter den kampen, og det er viktig, siden vi har så mange viktige kamper i vente, sier Kuyt.

Nederlenderen tror at tilfeldigheter og fravær av hell var mye av årsaken til tapet mot Besiktas.

- Jeg tror ikke at det faktum at vi ligger sist i Champions League-gruppa vår etter tre kamper har tatt fra oss det vi hadde av selvtillit. Vi var uheldige med resultatet mot Besiktas. Vi tapte til tross for at vi spilte godt. De scoret det første målet, noe som gjorde ting vanskelig for oss. Vi må bare kjempe videre. Vinner vi de tre neste kampene i Europa er vi videre. Alle var skuffet etter kampen, men vi må bare stå sammen og kjempe hardt. Gjør vi det, er jeg sikker på at resultatene vil komme. Vi kjempet hardt i Tyrkia og vi spilte bra. Vi hadde ballen mye og produserte bra med sjanser. Dette viser også skuddstatistikken med 28 skudd på mål, sier Kuyt som sier at mye av grunnen til at han kom til Liverpool var alle store kampene han har mulighet for å delta i.

- I øyeblikket er alle kamper viktige. Søndagens kamp mot Arsenal er spesielt viktig, siden de ligger foran oss på tabellen og spiller virkelig bra for øyeblikket. Vi er ikke langt bak og vinner vi denne, så er vi fortsatt med i teten. Gjør Gunners som Everton gjorde sist helg, tror jeg garderoben i Anfield blir et hyggelig sted å være søndag kveld, sier Dirk Kuyt.