- Liverpool kan vinne igjen

Alan Kennedy tror Liverpool kan gå hele veien i Champions League. Toulouse-angriper skulle gjerne møtt lettere motstand. Owen ikke klar til ligastarten.

Tidligere Liverpool-stjerne Alan Kennedy tror Liverpool når gruppespillet i Champions League også denne sesongen.

- Liverpool har hatt en god pre-sesong og vil bli favoritter mot Toulouse. Dette er fjerde gang Liverpool spiller i denne turneringen, så spillerne vet hva som forventes, men det er alltid vanskelig å spille denne type kamper så tidlig i sesongen.

- Rafa har forsterket laget med angripere og vinger denne sommeren, og det var et lag som sist sesong kom til finalen i Champions League. De bør være gode nok til å vinne denne gang, sier Kennedy.

- Skulle gjerne møtt lettere motstand
Toulose-angriper Andre-Pierre Gignac skulle gjerne møtt lettere motstand enn Liverpool.

- Men over to kamper skal alt være mulig. Vi skal spille mot en fantastisk klubb med fantastiske supportere og vi trenger to drømmekamper for å klare dette.

Michael Owen ute 
Michael Owen blir ikke klar for Newcastle til ligaåpningen mot Bolton. Owen sliter med skade og er ute i de første kampene for klubben. Newcastle-ledelsen har sagt at Michael skylder klubben mye etter å ha vært så mye skadet i hele den perioden han har vært på St. James` Park.