- Mascherano ingen kortsiktig løsning

Timeglasset er i ferd med å renne ut for Liverpool i dette transfervinduet, men Rafael Benitez antyder at man vil vurdere Javier Mascherano også på lengre sikt.

Natt til torsdag er det handlestopp i Premier League for denne omgang.  Rafael Benitez fastholder på en pressekonferanse i ettermiddag at man ikke har gitt opp å hente inn forsterkninger før transfervinduet lukkes, men at det virker stadig mindre sannsynlig at noe skjer.  

Den beste muligheten vil trolig være at man får tillatelse til å kjøpe Javier Mascherano, selv om regelen om at en spiller ikke kan spille for flere enn to klubber i løpet av en sesong kan sette en stopper for overgangen fra West Ham.  Rafa mener fortsatt at man har gode kort på hånden i forsøket på å overbevise FIFA om at man skal godkjenne en avtale klubbene og spiller allerede er enig om, men antyder også i dag at det kan bli aktuelt å sikre seg argentineren til sommeren dersom man ikke trenger igjennom lovverket.

- Vi jobber fortsatt, både på og utenfor banen, men det ser ikke ut som om noen nye spillere kommer i januar, forklarer Benitez.  Det som i så fall må skje er at vi får en telefon fra en agent eller en spiller, som sier at de umiddelbart er klare til å skrive under.

- Når det gjelder Mascherano så venter vi på et svar fra FIFA.  Det er andre og lignende tilfeller, men vi kan bare vente.  De må ta en avgjørelse nå siden det bare er noen få dager igjen.

- Dersom han skulle komme hit er han en spiller med personlighet og viljestyrke.  Han er et midtbaneanker, og hvis vi skulle få problemer kan han gi oss erfaring og kvalitet.

- Jeg vet at han ikke spiller for West Ham, men jeg kjenner til spilleren og hans kvaliteter.  Han er heller ikke bare en spiller for nåtiden, men for fremtiden.

- Han vil komme hit for minst en og en halv sesong.

- Jeg kjente til spilleren da jeg var i Valencia, og i VM spilte han godt i alle kampene.  Han vil legge press på andre spillere som vi har i troppen.