- Middlesbrough vil satse på kontringer

Benítez forventer vanskelig kamp mot Middlesbrough. Han innrømmer at han ønsker en større og bedre tropp. Rafa forklarer Crouch' fremgang.

Liverpool møter Middlesbrough hjemme i kveld. Rafael Benítez forventer omtrent samme kampbildet som da lagene spilte målløst på Riverside i november.
- Erfaringen fra den første kampen mot dem denne sesongen var god for oss, fordi de spilte veldig kompakt. De var svært godt organisert, og jeg tror de vil være det samme på Anfield. De kjemper i bunnen, så de kommer til å jobbe hardt for poengene. Det vil bli veldig vanskelig for oss. Jeg tror de kommer til å satse på kontringer og gjøre det vanskelig for oss å trenge gjennom forsvaret deres. Det er normalt når vi møter bunnlag.

Rafael Benítez innrømmer at han ønsker seg en større og bedre spillerstall.
- Vi må forbedre oss fra hvordan vi spilte mot Manchester City. Vi skapte ikke mange sjanser, men nå spiller vi hjemme. Da vil vi være bedre og få målene vi ønsker.

- Hvis vi ønsker å være utfordrere til ligatittelen neste sesong, må vi vi vinne flesteparten av kampene mot lagene som ligger dårligere plassert enn nummer fire.

- Vi er klar over at vi trenger en større og bedre tropp. På denne tiden av sesongen kjemper lagene om flere trofeer. Da er en bred tropp viktig.
- Hvis man har skader, trenger man spillere som kan opprettholdet lagets prestasjoner.

Petter Crouch har virkelig funnet formen etter fem mål på de fem siste kampene. Rafa forsøker å forklare årsaken til spillerens fremgang.
- Han har selvtillit nå, fordi han har nettet flere ganger. For spisser er det viktig. Han kan forsøke ulike ting og det blir kanskje lettere. Jeg husker vi pratet om Crouch da han ikke hadde scoret på 14 kamper forrige sesong. Jeg husker ikke tallet eksakt, men jeg sier alltid det samme. Du må forsøke ting, for hvis ikke, så vil du ikke forandre på ting. Nå forsøker han. Han scorer mål og alle sier at ha ner en bedre spiller. Han er ett år eldre, i likhet med oss alle. Så han er kanskje mer moden, og når man har spilt flere kamper, vil man ha mer erfaring, uttaler Benítez.

Mange tror at Chelsea og Manchester United kommer til å møtes i Champions League-finalen. Rafel Benítez lar seg imidlertid ikke påvirke av slikt.
- Vår motivasjon er å komme til finalen og vinne den. Jeg bryr meg ikke om at alle tror Chelsea og Manchester United skal kjempe om alt seg i mellom. Slike ting bekymrer meg ikke. Jeg tenker bare på å havne blant de fire beste, slå ut Chelsea og nå e-cupfinalen.