- Milan burde vært utestengt

Tommy Smith mener at AC Milan aldri skulle fått lov til å delta i Europa denne sesongen etter kampfiksing-skandalen. Sochaux vil ha samtaler om Le Tallec. Norske fans utestengt fra festen.

Liverpool-legenden Tommy Smith mener at AC Milan aldri skulle ha fått lov til å delta årets Champions League. Forrig sesong ble flere klubber i Serie A straffet for kampfiksing. AC Milan ble trukket åtte poeng og utestengt fra Europa. Men de fikk plassen tilbake etter at en anke førte frem. Nå er altså Milan kommet helt til finalen.
- Hva i all verden gjør de der? De var et av lagene som ble tatt, sier Smith.

- Hva gjør de i en e-cupfinale?

Smith har god erfaring med å møte italienske lag. I Serievinnercupen i 1965 tapte Liverpool i semifinalen etter at Inter fikk god hjelp fra en spansk dommer. Dommeren har senere innrømmet at tok i mot bestikkelser.

- I 1965 ble vi ranet av en dommer som hadde fått betalt. Folk tror at den italienske ligaen bare har vært skjemmet av den slag de siste årene, men det har seg slik at de først har blitt avslørt nå. De har blitt avslørt først etter 40 eller 50 år med slikt.

- Jeg har alltid sagt at Italia har hatt en negativ innflytelse på spillet – de spiller defensivt og de driver med bestikkelser.

Sochaux vil ha samtaler om Le Tallec
Sochaux-formann Jean-Claude Plessis skal snart diskutere Anthony Le Tallecs fremtid med spillerens agent. Le Tallec har vært utlånt til Sochaux hele sesongen, og den franske Ligue 1-klubben ønsker å beholde stallen inntakt.
- Angående Le Tallec, så står vi klare. Agenten hans vil komme, og vi skal ha samtaler, uttaler Plessis til Football 365.

Norske fans utestengt fra festen
Flere norske fans får ikke reist til Athen for å se Liverpool-Milan i morgen. - Vi får ikke landingstillatelse, sier Tom Karoliussen i Premier Travel til ABCNyheter.no.

Norske Liverpool-supportere har i lang tid gledet seg til å oppleve Champions League-finalen i Athen mellom Liverpool og AC Milan. For noen av dem blir det nå ikke noe av.

- Vi har holdt på i hele natt med å skaffe landingstillatelse i Athen, men det er ikke mulig. Nå tør vi ikke vente lenger, sier Karoliussen. Avgjørelsen om å avlyse tok Karoliussen i morges.

- Vi har holdt på i hele natt med å få dette i stand. Dessverre går det ikke. Vi har i tillegg forsøkt to andre flyplasser, Tessaloniki og Araxos, uten å lykkes med det.

- Hvor mange er det nå dere prøver å få kontakt med for å fortelle de dårlige nyhetene?

- Totalt har vi solgt 120 seter på flyet. Jeg kunne solgt ut et helt fly, men har avventet situasjonen på grunn av dette.

- Og nå får alle pengene tilbake?

- Ja, alle får refundert utlegget de har hatt med turen. 15.500 kroner har hele pakken kostet. Vi holder på med dette nå, parallelt med å kontakte alle som blir berørt av dette.

- Klarer dere å få tak i alle på så kort varsel?

- Ja, vi prøver så godt vi kan. Først så sender vi ut en mail. De vi ikke får tak via mail, ringer vi til.

En håndfull personer er allerede på plass i Athen. De må også hjelpes av reiseselskapet de har kjøpt billett gjennom.

- De 25 som allerede er der nede må vi også ta vare på. De vil ikke bli berørt av dette. Det er ingen problemer med selve kampbilletten. Den er i boks. Det er turen ned som vi nå ikke klarer å avvikle.

Etter det Liverpool.no forstår er det også andre turoperatører som har hatt visse problemer, da fortrinnsvis med kampbilletter.