- Mourinho gjør en stor feil

Rafael Benitez mener at José Mourinho nå går for langt i sine uttalelser om Liverpools manglende resultater, og han innrømmer at han ikke lenger ser på portugiseren som sin venn.

Både Rafael Benitez og Alex Ferguson har før helgens kamper gitt svar tilbake på de mildt sagt kontroversielle uttalelsene til Chelseas manager José Mourinho.  Angående de helrøde mente Mourinho bl.a. at man de siste årene kun hadde vært et cuplag og at man denne sesongen siden nyttår bare har hatt Champions League å konsentrere seg om.

- Jeg mener at Mourinho gjør en stor feil når han snakker om historien til vår klubb, fnyser Rafa.  – Vår historie er enorm og han har ingen argumenter, spesielt siden vi har vunnet fire trofeer på de tre siste årene.  Det er imidlertid hans stil og alle vet det nå.

- Siden vil skal spille mot Chelsea igjen om noen få dager ønsker jeg ikke å starte hva dere kaller for ”psykologisk krigføring”.  Vi (Benitez og Mourinho) var venner, men det er vi ikke lenger og jeg foretrekker å tenke på fotball og ikke på andre ting.

- Forskjellen til tirsdag vil være at vi kan spille med 12 mann.  Det er nøkkelen for meg og de må være bekymret siden våre supportere kan score mål.  Det at vi tapte 1-0 etter å ha spilt dårlig var virkelig positivt for oss.  Hvis vi bare kan være litt bedre på tirsdag, da vil vi være der vi skal være.

- Lag som United og Chelsea har vunnet en rekke kamper lett med to eller tre mål.  Det er ikke slik at de vinner 1-0 og må være 100 prosent hele tiden.  Ingen kan si at dersom du leder med 2-0 etter et kvarter, men dyre spillere av toppklasse, at det er en veldig vanskelig kamp.