- Mye som står på spill

John Arne Riise erkjenner at kveldens kamp mot Besiktas blir svært viktig med tanke på de rødes videre skjebne i Champions League. Souness vil ikke bli manager i Bolton. U18 spiller hjemme.

John Arne Riise innrømmer at mye står på spill når Liverpool møter Besiktas på bortebane i kveld, og sunnmøringen innrømmer at de røde ikke har råd til å gjøre flere feil i Champions League nå.

- Vi vet alle hva som står på spill. Vi har klart bare ett poeng så langt i gruppespillet, og det er bare ikke godt nok. Vi må ta tre poeng i kveld, og så slå Besiktas igjen når de kommer til Anfield i neste kamp. Da vil vi igjen ha sjansen til å vinne gruppen, tror han.

- Byderbyet mot Everton kan ha vært vendepunktet for oss. Vi har hatt flere svake kamper denne høsten, og har gitt fra oss poeng både i Champions League og Premier League. Seieren mot Everton er imidlertid noe positivt som vi kan bygge videre på, legger han til.

- Vi har bare fire gruppespillkamper igjen nå. Vi vet vi ikke er i noen god posisjon, ettersom hjemmetapet for Marseille reduserte våre sjanser betraktelig. Men vi har vært i Istanbul tidligere og slått sterkt tilbake, så vi kan gjøre det igjen, sier Riise til Press Association.

- Vi spilte ikke opp mot vårt beste mot Porto, og så tapte vi for Marseille, så vi trenger et godt resultat nå. Vi vet vi ikke har spilt bra, og det må det bli forandringer på, avslutter venstrebacken.

Umulig for Torres
Rafael Benitez utdypet situasjonen til Fernando Torres under gårsdagens pressekonferanse i Istanbul.

- Det var umulig for Fernando å reise. Han følte seg ikke bra, og nå må vi bare håpe at han vil være i stand til å spille mot Arsenal i helgen.

- Vi vet at Besiktas er et bra lag, men vi vet også at vi må vinne for å holde liv i vårt håp om avansement. Jeg har gode minner fra Istanbul. Jeg vant Champions League i 2005 med Liverpool, og jeg var også manager da Valencia slo Besiktas i UEFA-cupen her. Jeg vil være fornøyd om vi gjentar den bedriften.

- Mine spillere er rutinerte, og jeg trenger ikke fortelle dem hvor viktig denne kampen er. De vet vi ikke har råd til å tape. Dersom vi taper vil vi få problemer med å avansere til cupspillet. Blir det uavgjort vil mye avhenge av andre resultater i vår gruppe.

- Det er godt å møte Besiktas etter en seier mot Everton. Det vil virke positivt på vårt mannskap.

Souness ikke interessert i Bolton-jobben
Tidligere Liverpool-manager Graeme Souness har vært lansert som en av kandidatene til å ta over den ledige managerposten i Bolton. Souness har imidlertid nå gått ut i pressen og gjort det helt klart at det er uaktuelt for ham å ta stillingen, som ble ledig da Sammy Lee fikk sparken.

Walton dømmer Cardiff-kampen
Peter Walton har blitt satt opp som dommer i Liverpools hjemmekamp mot Cardiff i ligacupen i neste uke. Herrene McDonough og Stott blir linjemenn.

U18 uten tre sentrale spillere
Liverpool er vertskap for Sunderland i en omberammet U18-kamp på akademiet i ettermiddag. De røde må i den kampen klare seg uten suspenderte Marvin Pourie, og den skadede duoen Gary Mackay-Steven og Alexander Kacaniklic.