- Overtakelse svært nær

Steven Gerrard sier at han ser fram med spenning til at Liverpool vil få nye eiere. Englands kaptein mener at Spania er perfekt som sparringspartner. Eto’o på banen igjen.

Steve G v Xabi
På en pressekonferanse i forkant av Englands privatlandskamp mot Spania på onsdag, ble Steven Gerrard også spurt om mulige nye eiere på Anfield.

- Dette er spennende, og jeg er blitt fortalt at dette nå er veldig nære.  Jeg ser virkelig fram til det.

Liverpools kaptein vil bli Englands kaptein på onsdag, siden John Terry nettopp er blitt friskmeldt etter sin ryggskade.  Han mente også at en hard kamp mot Spania var ideell forberedelse til flere viktige EM-kamper for England de nærmeste månedene.  Det ville bli en merkelig følelse å spille mot sin vanlige partner på midten, Xabi Alonso, men han var sikker på at begge ville gjøre det de maktet for å kunne ha det bredeste gliset på treningen til torsdag.


Eto’o i spill igjen
Samuel Eto’o fikk noen få minutter som innbytter da Barcelona spilte 0-0 borte mot Osasune i går kveld.  Toppscoreren har vært borte med en kneskade.  Katalanerne forventer også å få tilbake det argentinske supertalentet Lionel Messi til møtet med Liverpool om to uker, men Messi er ennå ikke kampklar.