- Pennant klar for England

Rafael Benitez er sikker på at Jermaine Pennant vil spille på landslaget innen sesongen er over, hvis fremgangen fortsetter, og ber spillere utenfor laget om å være tålmodige. El Zhar fyller år.

Høyreving nærmer seg landslagsdebut
Jermaine Pennant har spilt 24 ganger for det engelske ungdomslandslaget, men har faktisk aldri tatt på seg landslagsdrakta på seniornivå.

Etter en sterk avslutning av forrige sesong har høyrevingen denne sesongen startet alle tre kampene i ligaen, og manager Rafael Benitez mener nå at hans kjøp fra Birmingham foran forrige sesong nå er klar for også internasjonale oppgaver.

- Han vil få en mulighet til å spille for England i år hvis han fortsetter fremgangen, det er jeg sikker på, sier Rafa til Liverpools egen hjemmeside.

- Han har får stadig mer erfaring på et høyt nivå. Nå mener jeg han har vist at han er god nok til å bli vurdert for landslaget.

- Den eneste bekymringen jeg har, sett fra klubbens synspunkt, er at det alltid er bedre å arbeide med så mange spillere som mulig i løpet av ei uke. Jeg vet samtidig, og forstår, hvor viktig det er for spillere å opptre for sine land.

The Kopite nr.2, som vil være ute ca 15.september, vil  ha et eksklusivt intervju med Jermaine Pennant.


- Ha tålmodighet
Til kampen mot Sunderland var spillere som Peter Crouch og nyinnkjøpte Yossi Benayoun ikke en gang med på bussen til nordøst, men manager Benitez forsikrer nå at selv i en så stor tropp som Liverpool nå har vil spillere få sine sjanser gjennom en lang sesong.

- Vi har bare spilt tre ligakamper denne sesongen, slik at dette ikke er tidspunktet for noen til å bli bekymret for manglende spilletid. Vi skal spille mye fotball, i flere turneringer. Det som nå er viktig for spillerne er at de alltid er klare, siden det vil bli behov for dem.


Bursdag for El Zhar
Nabil El Zhar fyller i dag 21 år. Vi gratulerer!