- Poengdeling var rettferdig

Rafael Benitez syntes poengdeling på Fratton Park var et rettferdig resultat, men Harry Redknapp smilte bredest av de to managerne etter kampslutt selv om hans lag misbrukte et straffespark.

Rafael Benitez mente at begge lag hadde sjanser til å avgjøre kampen på Fratton Park i ettermiddag, men konkluderte med at uavgjort til syvende og sist var et rettferdig resultat.

Manageren hadde gjort fire forandringer på laget i forhold til forrige kamp mot Derby, og valgte å starte med storstjernene Gerrard og Torres på benken. Helt åpenbart for å spare dem til tirsdagens kamp mot Porto.

Hjemmelaget hadde kampens tre største muligheter, og Jose Reina ble dagens mann for Liverpool med sin strafferedning fra Kanus forsøk etter drøye halvtimen. I andre omgang klarte ikke John Utaka og Sulley Muntari å treffe mål alene med Reina.

- Etter landskampene er det vanskelig å ta ut laget, for du har ikke hatt anledning til å kjøre treninger med spillerne i mellomtiden. Mascherano har for eksempel vært en tur til Australia og spilt en viktig privatlandskamp, uttalte en sarkastisk Liverpool-manager til Sky Sports etter kampslutt.

- I første omgang syntes jeg vi var det beste laget, og kontrollerte kampen. I andre omgang ble kampen veldig åpen, og begge lag hadde store sjanser. Vi kunne ha vunnet kampen, men det kunne de også. Men etter min mening fortjente vi minst uavgjort.

- Jeg syntes vi gjorde en grei kamp, og spilte bra kontringsfotball. De hadde et par store sjanser etter feil fra oss, og vi har ingen grunn til å klage på straffesparket. I første omgang var i bedre enn dem, og det er ensbetydende med at spillerne gjorde en god jobb, avsluttet Rafa.

Harry Redknapp var mest fornøyd av de to managerne etter kampslutt, selv om hans lag som nevnt misbrukte et straffespark i første omgang.

- Det var en jevn kamp. Vi hadde et par store sjanser. Når man får straffespark mot Liverpool, må man sette det i mål. Hadde vi tatt ledelsen der, tror jeg vi ville ha vunnet kampen, uttalte Redknapp.

- Men når du tar poeng fra lag som Liverpool, Manchester United, Chelsea eller Arsenal kan du ikke klage. Dette er topplagene, la han til.