- Rafa blir hos oss

Rick Parry slår kategorisk fast at Rafael Benitez ikke kommer til å havne i Real Madrid i sommer. Gillett og Hicks vurderer fortsatt stadionplanene. Tenåring endte til slutt i Lisboa.

I sin faste spalte i LFC Magazine denne uken avfeier daglig leder Rick Parry spekulasjonene i pressen om at Rafael Benitez er på vei tilbake til Madrid som rent tøv.

- Hvert år siden Rafa kom til Liverpool har det versert historier om at han er på vei til Real Madrid. Dette er frustrerende og kjedelig, men det er lite vi kan gjøre annet enn å avkrefte opplysningene. Rafa er fast bestemt på å bringe suksess til Liverpool FC, og vi jobber sammen for å bygge en fremtid her, sier Parry.

- Klubbens støtte til Rafa har hele tiden vært sterk, og er like sterk som før. Vi går spennende tider i møte, og vi har tro på at vi vil oppnå suksess i fremtiden, legger han til.

Parry sier at det er mye enklere å planlegge fremtiden nå som overtakelsen av klubben så å si er fullført.

Ny stadion – amerikanerne fortsatt i tenkeboksen
- De nye eierne har vært klare på at de ønsker å se mer nøye på stadionplanene. De gjør dette så effektivt det lar seg gjøre, noe som er positivt. Hensikten er å gjøre vår nye stadion bedre, noe som burde være i alles interesse. Frem til nå har pengene satt begrensninger for våre ambisjoner. Nå ønsker George og Tom å se på hva som er mulig. De ønsker å være helt sikre på at de gjør dette 100% riktig. Jeg tror supporterne har forståelse for at de nye eierne ønsker å gå gjennom planene før de setter i gang. De ønsker ikke bare en god stadion, de ønsker den beste, avslutter Parry.

Sør-amerikaner endte opp i Lisboa
Luiz Paez fra Paraguay var på prøvespill på Melwood sammen med Ronald Huth i høst. I motsetning til sin landsmann endte han imidlertid ikke opp med noen kontrakt med Liverpool. Nå har stortalentet blitt tatt inn i varmen av Sporting Lisboa.

- Jeg takket nei til Liverpool på grunn av en rekke utenomsportslige årsaker, slik som det kalde været, problemer med språket og atmosfæren i byen. Atmosfæren i Lisboa appellerte mer til meg enn atmosfæren i Liverpool, uttaler tenåringen til Daily Mail.

Etter det liverpool.no erfarer medfører ikke dette nødvendigvis riktighet. Etter det vi har grunn til å tro fikk paraguyaneren rett og slett aldri tilbud om noen kontrakt med Liverpool på grunn av passproblemer.