- Ren bronsefinale

Jermaine Pennant ser på Arsenal-kampen som en ren kamp om tredjeplassen i Premier League. Sissoko drømmer om Valencia. Liverpool linkes til spansk spiss.

Liverpool tar i mot Arsenal på Anfield på lørdag og revansjelysten vil være stor. Tre ganger tidligere denne sesongen har londonerne slått Liverpool, men nå kan vertene gå forbi Arsene Wengers mannskap med seier.
Selv om Arsenal har en kamp mindre spilt en Liverpool, mener Jermaine Pennant at lørdagens oppgjør kan avgjøre hvem som blir nummer tre på tabellen.

- Det laget som vinner kampen, vil ende som nummer tre. Sånn sett er dette en av de viktigste kampene denne sesongen, for vår del, sier han til liverpoolfc.tv.

- Bortsett fra denne kampen, har ingen av lagene en spesielt vanskelig avslutning i vente, og derfor er det viktig å gå seirende ut av oppgjøret på lørdag. De må komme til Anfield, hvor vi har hatt en strålende sesong hittil. Vi vet at vi vinner hvis vi spiller opp mot vårt beste.
De har slått oss noen ganger denne sesongen, så denne gangen bør det være vår tur, avslutter kantspilleren.

Sissoko håper på semifinale mot Valencia
Momo Sissoko er fast bestemt på å slå ut PSV av Champions League, og han håper gamleklubben Valencia blir laget man møter i en eventuell semifinale.

- Jeg må innrømme at det hadde vært spennende, men vi må huske på at vi har to vanskelige kamper mot PSV å konsentrere oss om først, sier arbeidsjernet til LFC Magazine.

- Fortsatt har jeg gode venner i Spania, og jeg snakker ofte med gamle lagkamerater som Roberto Ayala og Sergio Canizares. Det hadde selvsagt vært gøy å kunne spille mot de i en semifinale i Champions League.

Midtbanespilleren som spilte under Rafa Benitez’ ledelse i Valencia, er suspendert og kan dermed ikke spille den første kvartfinalekampen. Han innrømmer imidlertid at han gjerne ville spilt.

- Det vil bli vanskelig å sitte og se på kampen i Nederland. Jeg har akkurat som alle andre spillere. Selvsagt vil jeg spille så mange kamper som mulig, avslutter midtbanekrigeren.

Deportivo-spiss linkes
Spanske AS melder i dag at Liverpool skal være interesserte i Deportivos angriper Javier Arizmendi.Avisen rapporterer at Liverpool har fulgt spilleren i flere måneder, og at spilleren skal stå på blokka til Rafa Benitez. Problemer kan imidlertid oppstå, da spilleren skal ha en klausul i kontrakten, som sier at hans tidligere arbeidsgiver Atletico Madrid har førsterett til å kjøpe spilleren for tre millioner euro. Atletico Madrid skal imidlertid være usikre på om de ønsker spissen, og dermed linkes Liverpool i dag til spilleren.