- Satser på alt med rotering

Peter Crouch forklarer at Fernando Torres & Co må være tålmodige. Debutscoring for Danny Guthrie da Bolton ble et av 15 lag som Liverpool kan møte i Carling Cup.

Vinnermentalitet
Debatten om rotering av Liverpools angripere vil ikke bli mindre etter at Fernando Torres ikke startet i 0-0 kampen mot Birmingham i Premier League, for så å banke inn et hattrick mot Reading i Carling Cup tre dager senere. Hvilket par som starter på topp i neste kamp mot Wigan vil trolig være det første røde supportere ser på når lagoppstillingen kommer.

Ifølge Peter Crouch, som synes å være bakerst i spisskøen for øyeblikket, må Torres bare innfinne seg med å være tålmodig i en klubb som ønsker å kjempe på alle fronter.

- Dette er noe han (Torres) må vende seg til, sier Crouch i et intervju med engelske aviser. - Manageren liker å bytte på laget, men så lenge det fungerer som det gjorde mot Reading er jeg sikker på at det ikke vil bli så mange kritiske røster.

- Dette gjør at alle spillerne blir holdt på tå hev. Det som er med Fernando er at han både er en spiller i toppklasse, men samtidig jobber knallhardt for laget. Til tross for at det er forskjell på spansk og engelsk fotball er han ekstremt sterk fysisk. Jeg er sikker på at han vil markere seg stort denne sesongen.

- Han snakker litt engelsk, og selv om han ikke er villig til å gi intervjuer ennå markerer han seg i garderoben. Han er en fin fyr og de spanske guttene hjelper ham med å etablere seg.

- Jeg trives med å spille sammen med en spiller med slik gnistrende fart som Fernando. Jeg kan holde på ballen og komme meg inn i straffefeltet, han kan løpe på returballer og komme seg bak forsvaret. Jeg mener utvilsomt at vi utfyller hverandre. Fernando kan også vinne i lufta, men fart og evne til å starte på riktig tidspunkt gir ham muligheten til å løpe igjennom.

- Vi ønsker nå å bli så stabile som mulig. Chelsea og Manchester United har vist hvor stabile du må være for å kunne vinne ligaen og vi må sørge for at noen av våre uavgjorte kamper nå blir til seire.

- Ti kamper ubeseiret er en bra start. Det kunne ha vært enda bedre, men vi må få en vinnermentalitet som de to nevnte klubbene står for og jeg tror at vi nærmer oss det.

- Vi har utvilsomt bredde i troppen nå, og jeg har virkelig tro på at vi kan kjempe på alle fronter. De spillerne som manageren har hentet inn synes å ha etablert seg og fått en god start. Det er bra både for troppen og laget.


4.runde i Carling Cup
Utlånte Danny Guthrie scoret med et langskudd i sin debut for Bolton, da mannskapet til Sammy Lee slo ut Fulham med 2-1 etter ekstraomganger i 3.runde av Carling Cup i går. Bomben kom på Old Trafford, hvor Michael Mifsud (ex LSK) scoret begge målene da Coventry vant 2-0 mot Manchester United.

Dette er de 16 gjenværende lagene i Carling Cup: Liverpool, Leicester, Chelsea, Everton, West Ham, Blackburn, Coventry, Tottenham, Bolton, Arsenal, Portsmouth, Manchester City, Sheffield U, Cardiff, Blackpool, Luton.

Trekningen vil bli holdt ca kl 13.30 på lørdag.