- Sesongstarten har ødelagt

Finnan frustrert over sesongstarten, men håper å ta inn enda mer på Chelsea og Manchester Utd i tiden fremover. Alonso forteller at Luis Garcia har det relativt bra etter operasjonen.

Steve Finnan innrømmer at Liverpool bare har seg selv å takke for at de ikke er nærmere lørdagens motstander Chelsea og med i kampen om ligatittelen. De helrøde startet sesongen med en elendig borteform, og foran helgens ligarunde ligger de helrøde åtte poeng bak London-laget. Kun seier er godt nok dersom merseysiderne fortsatt skal ha realistiske forhåpninger om å kunne ta 2.plassen. Opp til Manchester United er det hele 14 poeng.
- Spillerne vet at vi kunne vært langt nærmere Chelsea og Manchester United på toppen av tabellen, men det er mye dersom og hvis, uttaler Finnan til LFC Magazine.

- Det er vanskelig å ikke se på noen av våre resultater, slik som borte mot Blackburn og Middlesbrough, og lure på hvor nærme toppen vi kunne ha vært nå.

- Vi kan se på sesongstarten og nevne en rekke bortekamper som vi kunne fått mer ut av, inkludert Chelsea borte.

- Det kan være frustrerende å se på avstanden mellom oss og de to på toppen av tabellen.

- Vi har tatt innpå Chelsea, men vet at vi kunne vært nærmere, om ikke likt med dem.

- Det forteller oss likevel at tittelkampen ikke er over på en stund ennå. Vi er ferdig med de vanskeligste bortekampene. Vi har fremdeles noen tøffe hjemmekamper igjen, men vi kan ta poeng fra alle lagene rundt oss, og redusere avstanden enda mer.

- Garcia har fokus på rehabiliteringen
Xabi Alonso synes det er svært trist at landsmannen Luis Garcia må holde seg borte fra fotballen i seks uker. Midtbanespilleren så fra benken at Garcia ødela korsbåndet i høyrekneet mot Arsenal forrige uke.
- Jeg er lei meg på hans vegne. Det er veldig synd. Selvsagt har han all støtte fra klubben og alle hans lagkamerater, uttaler Alonso til Liverpoolfc.tv.

- Jeg snakket med ham før operasjonen og også etterpå. Alt har gått bra, og nå skal han være hjemme i Barcelona noen dager, før han skal i gang med fysioterapi.

- I det øyeblikket han fikk greie på at det var en korsbåndsskade, var han nedbrutt, men han er en positiv person. Han forsøker alltid å ha et smil på lur, så han er allerede fokusert på rehabiliteringen.