- Skuffelse i EM stopper ikke meg

Steven Gerrard var en skuffet mann etter EM-exit, men det viste ikke da kapteinen i dag førte Liverpool i ledelsen som lagets beste.

- Jeg har noen viktige kamper for Liverpool nå, jeg må legge dette England-greiene under teppet for en stund og gjøre det bra for Liverpool. Så når vi møter for England neste gang må vi gi en reaksjon etter skuffelsen, forhåpentligvis vil jeg være en del av det.

Det var piping fra Newcastle-fansen mot Gerrard da han hadde ballen og da han ble byttet ut i dagens kamp, men det tar ikke Gerrard så tungt.

- Jeg og de andre engelske spillerne må tåle kritikken. Vi har skuffet landet ved å ikke kvalifisere oss, så fra nå av og til vi fikser det vil vi bli kritisert. Jeg har nok erfaring til å vite det.

Som nevnt ble Gerrard utnevnt til Liverpools beste her på liverpool.no etter en god kamp og et glimrende frisparkmål. Kapteinen var tilfreds med måten kampen forløp.

- Det var riktig så komfortabelt. Vi startet kampen bra, scoret et mål, og kontrollerte de 90 minuttene. Vi er litt skuffet over ikke å ha vunnet med mer. Scoringen min var en bra avslutning, men de tre poengene er det som betyr noe. Det var en god laginnsats, noe vi behøvde for å holde kontakt med toppen.

- Det er mange topplag i denne ligaen, og vi må fortsette å vinne for å henge med. Vi må få en god rekke med resultater nå, spesielt i juleperioden.