- Stevie vil inspirere England

Jamie Carragher mener at England ikke kunne ha hatt en bedre kaptein enn Steven Gerrard i skjebnekampen mot Kroatia i kveld. Billettinfo Man Utd hjemme. RedHeds-aften.

Steven Gerrard er den rette mannen til å lede England som kaptein i kveldens skjebnekamp mot Kroatia. Det mener klubbkamerat Jamie Carragher, som tror at kompisen vil inspirere sine lagkamerater på landslaget til å yte det lille ekstra. England trenger som kjent ett poeng fra kveldens kamp for å nå EM.

- Kapteinen på landslaget er en kar som de andre spillerne respekterer, og en kar som har gode lederegenskaper, og det er så definitivt tilfelle med Steven, uttaler Carra til Liverpool Echo.

- England er heldige som har både Steven og John Terry, som begge har bevist at de er gode kapteiner i henholdsvis Liverpool og Chelsea. Terry er uheldig som er skadet foran kveldens kamp, så Steven vil overta kapteinsrollen og jeg er sikker på at han ikke vil skuffe noen.

- Jeg har spilt under Steven som kaptein i Liverpool og vet han er en fantastisk leder. England kunne ikke ha vært i bedre hender i kveld. Det er bare å se på kampene hvor han ledet Liverpool mot Olympiakos på Anfield, mot AC Milan i Istanbul og mot West Ham i Cardiff. Det finnes ikke mange spillere som er bedre til å inspirere sine medspillere enn ham. I disse kampene trengte vi noen til å ta tak i kampen, og Steven gjorde akkurat det i kamper som var veldig viktige. Nå kan han gjøre noe lignende for England.

Steven Gerrard kommer til å ta sin vante rolle på den sentrale midtbanen for England i kveld, mens Peter Crouch sannsynligvis blir ensom spiss. Mye tyder også på at Scott Carson vil vokte buret.

Billettinfo Man Utd hjemme
Billettkontoret på Anfield opplyser at kun fankortholdere som har hjemmekampene mot Derby og Tottenham registrert på sitt fankort får kjøpe billett til hjemmekampen mot Manchester United 16.desember. Disse begrensningene gjelder ikke de som er medlemmer av PTS (Priority Ticket Scheme). For salgsdatoer henviser vi til liverpoolfc.tv.

RedHeds-aften
Liverpool-supporterne på Hedmarken inviterer til RedHeds-aften på Docile onsdag om en uke, 28.november kl. 20.00. Programmet innledes ved at Thomas Bergheim forteller om opplevelser og turhistorier som Liverpool-supporter. Deretter blir Champions League-kampen mellom Liverpool og Porto vist på storskjerm.