- Større vekt på formasjonstrening

Peter Crouch forteller at Rafael Benitez har lagt større vekt på formasjonstrening og mindre vekt på harde fysiske øvelser i sommer enn tilfellet var i fjor. McManaman tror Torres vil innfri.

Peter Crouch avslører til liverpoolfc.tv i dag at de rødes sesongforberedelser ikke har vært så fysisk krevende som for ett år siden. 26-åringen forteller at mye av treningsarbeidet har vært sentrert rundt formasjonstrening, slik at de nye spillerne skal gli inn i laget så raskt som mulig.

- Preseason har som vanlig vært tøff, men vi har trent mye mer med ball denne sommeren. I fjor ble fysiske øvelser vektlagt i mye sterkere grad, men i år har vi trent mye mer formasjonstrening for å hjelpe de nye spillerne med å finne seg til rette i systemet. Dette må sitte allerede når første ligakamp spilles, uttaler Crouch.

Macca med tro på Torres
Steve McManaman tror at Fernando Torres kan være rett mann på rett sted til rett tid. Med andre ord den målfarlige spissen som Liverpool har manglet de siste sesongene.

- Jeg mener Torres er en utmerket spiller. Han var en superstjerne i Atletico. Han er en typisk nummer ni, som ikke er redd for å gå i dueller. Han er sterk og rask. Han var kaptein i alle år i Atletico, og et ikon i den spanske klubben. Men det var vanskelig for ham å score mange mål i et lag som ikke spilte bra, uttaler den tidligere Liverpool-stjernen til Echo.

Macca frykter imidlertid at overgangssummen på £20M vil legge ekstra press på Torres, og at publikum vil kreve scoringer fra første kamp av.

- Han ble kjøpt inn for store penger, og vi så hvilken kritikk Andriy Shevchenko ble til del i fjor. Han vil ikke bli gitt tid til å finne seg til rette, da Liverpool-fansen vil kreve resultater med en gang. Liverpool har brukt mye penger på spillerkjøp i sommer, men de har hentet inn store summer på salg av spillere også. Men dette er første gang at klubben har brukt over £20M på en enkeltspiller, og da vil man ha forventninger til spilleren. Dette vil innebære press i seg selv, men jeg tror Torres vil score mål.