- Største bragden noensinne

Jamie Carragher rangerer gårsdagens avansement svært høyt. Gerrard advarer resterende lag i Champions League. Sissoko må sone suspensjon.

Jamie Carragher, som var en av Liverpools aller beste i gårsdagens kamp, er svært godt fornøyd med at Liverpool greide å avansere videre i Champions League, selv om de møtte laget han enda karakteriserer som verdens aller beste.

- Dette må være den største bragden noensinne. Personlig rangerer jeg dette som den beste seieren Liverpool noensinne har hatt ute i Europa, sier Carragher, som selvfølgelig refererer til avansementet på bekostning av Barcelona.

Scouseren, som i det siste har spilt en rekke svært gode kamper, mener likevel at Barcelona fremdeles er verdens beste lag, og at dette er grunnen til at han rangerer sammenlagtseieren så høyt.

- Selv om vi nå har slått dem ut, er de fortsatt verdens aller beste klubb, så å slå de regjerende mestrene ut av Champions League er absolutt en bemerkselsesverdig prestasjon, sier en stolt Carragher.

Midtstopperen føler likevel at Liverpool, som hadde svært god hjelp av fansen i går kveld, var uheldige som tapte kampen. Liverpool regelrett overkjørte Ronaldinho og hans øvrige lagkamerater i første omgang, og det var utrolig at de røde ikke tok ledelsen.

- Det er dog sammenlagtresultatet som teller, og vi var uten tvil det beste laget gjennom disse to kampene, avslutter Jamie Carragher.

Gerrard sender ut advarsel
Liverpools kaptein, som også gjorde en helhjertet innsats på Anfield i går, advarer nå de resterende lagene i Champions League. I tillegg til Liverpool, er også Rafael Benítez' tidligere klubb Valencia videre, sammen med Roma og Chelsea.

I kveld avgjøres også de siste kampene i åttendelsfinalen, og det er ventet at sterke lag som Milan og Manchester United avanserer i kveld. Det ser likevel ikke ut til å skremme Gerrard nevneverdig.

- Vi har nå gjort oss bemerket med denne seieren. Vi har slått de regjerende mestrene i Champions League, og dette er en fantastisk natt for oss, selv om vi tapte her på Anfield, forteller en stolt kaptein.

Sissoko suspendert
Som vi skrev i går er Liverpools viktige midtbanemotor, Momo Sissoko, suspendert til den første kampen i kvartfinalen i Champions League. Sissoko klippet ned Deco etter drøyt tyve minutter i gårsdagens oppgjør, og mottok et soleklart gult kort fra dommer Herbert Fandel. Afrikaneren vil nok bli savnet i den viktige kampen, og motstanderen trekker som kjent på fredag. Vi kan minne om at Mascherano også er spilleberettiget i Champions League, så Benítez vil ikke like nøen nød i form av for få sentrale midtbanespillere.